Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Csuklófanatikusok: sikertörténet

2021. május 07. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga/

A mai üzleti légkörben sok téglából épített kiskereskedelem redőnyös vagy kényszerül áttérni csak online modellre. A Coresight Research által közzétett adatok szerint 2020-ban több mint 8400 kiskereskedelmi üzlet zárta be kapuit végleg. Annak ellenére,Rolex másolatok hogy a fogyasztók egyre inkább az online áruházakra támaszkodnak - ez a COVID-19 által táplált trend - néhány egyedi márka bebizonyította, hogy a tégla és habarcs kiskereskedelem a tapasztalatnak maradandó ereje van.

A Wrist Aficionado, a luxusórák szakembere és értékesítője, egyike azon kevés modern vállalkozásoknak, amelyek ügyfelei a hibrid megközelítést részesítik előnyben, és a hagyományos, kézzelfogható vásárlási élmény iránti kereslet arra késztette a márkát, hogy annak ellenére nyitja meg a kiskereskedelmi üzleteket New Yorkban és Miamiban. kezdete csak online társaságként kezdődött 2016-ban. Az áruházak elhelyezése határozottan luxus területeken a márka nyerő stratégiájának része, mivel a New York-i áruház a Fifth Avenue közelében található, a Central Park szomszédságában, míg Miami helyszíne ötcsillagos , világhírű Setai Hotel otthon.

A Wrist Aficionado elképzelése az volt, hogy segítsen a rajongóknak ritka és egyedi órák beszerzésében, vadonatúj társaikhoz kapcsolódó árcédulák nélkül. Az órarajongók online piactereként alapított, ritka luxusdarabok vásárlásához és eladásához a vállalat koncepciója gyorsan felszállt. Az olyan exkluzív márkák rajongói, mint a Rolex, Patek Phillippe, Richard Mille, Audemars Piguet és más finom ékszerkészítők, a Wrist Aficionado csapatába özönlöttek az elérhetőség, a szakértelem és a gondosan gondozott gyűjtemény egyedülálló kombinációja.

A Wrist Aficionado hamarosan visszajelzést kapott az ügyfelektől, hogy szeretnének egy helyet, ahol fizikailag megnézhetik és kipróbálhatják az órákat a tapasztalt szakemberek segítségével a boltban. Azóta a Wrist Aficionado két bemutatótermet nyitott meg, New Yorkban és Miamiban, ahol az ügyfelek csak ezt tehetik meg. Az online és a téglaépítésű lehetőségek egyensúlya a legjobban megkönnyíti a 21. századi ügyfél igényeit ennek az innovatív márkának, amely évente egy-két további kiskereskedelmi üzlet megnyitását tervezi. Az online élményt kedvelő, vagy New York vagy Miami sugarú körén kívül eső rajongók számára a wristaficionado.com továbbra is az a célállomás,Megbízható replika órák hogy közvetlenül a weboldalról vásárolhasson, nemzetközi szállítással.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr4716525344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása