Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Hogyan segít a Rolex a Golf legnagyobb generációjának kialakításában

2021. május 11. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga

A Rolex több mint fél évszázada aktív a golf világában. Szponzorként és időmérőként teszi a legrangosabb golfversenyeket a legnehezebb pályán, és természetesen sok bajnok csuklóján. De fontos szerepet játszik a kulisszák mögött is, ahol a Rolex hozzájárul ahhoz,Megbízható replika órák hogy a játékosok új generációja készen álljon arra, hogy saját maga jelezze magát ebben a kihívásokkal teli sportágban.

1986 óta a Roles az American Junior Golf Association (AJGA) kiemelt partnere, amely kulcsfontosságú szerepet játszott az utóbbi években a golf egyik legnagyobb játékosa, például Tiger Woods, Phil Mickelson, Lexi Thompson és Lorena Ochoa pályafutásának elindításában. . Az AJGA középpontjában nemcsak a játék áll, hanem az is, hogy ezeket a fiatal játékosokat más módon formálja, kivételes karaktereket építve a tisztelet fontosságának beépítésével, valamint a hagyományok és az illemtan megértésével.

Mivel a Rolex olyan fontos és támogató szerepet játszik sok fiatal tehetség karrierjében, az a kapcsolat, amelyet az évek során kialakítottak a márkával, sokkal mélyebbre nyúlik vissza, mint a szponzor / szurkoló és az atléta. Valójában a család részévé válnak. A Rolex például azt sem mondja meg a sportolóknak, hogy milyen órát vegyenek fel, hanem hagyja, hogy maguk válasszanak a gyűjteményükből.

Mivel a Rolex ezt csinálja, a márka által támogatott golfozók csuklóján sokféle modellt látunk. A 2014-es US Open-győztes, Martin Kaymer például szívesen viseli platina Rolex Daytonáját, amely szintén Rickie Fowler kedvence. Sokan már csatlakoztak a nagyközönséghez, és megkedvelték az acélból készült GMT-Master II-t. Ennek a megközelítésnek egy másik előnye, hogy a játékosok olyan Rolex-et választanak, amelyet valóban maguknak kedvelnek, ami nemcsak természetesebbé, de erősebbé is teszi a kapcsolatot.

Ily módon a Rolex nagyon aktív szerepet játszik a golf sportban. Nem csak a legfontosabb játékokat és a zöld játékosok legjobbjait szponzorálja, hanem időt és forrásokat szentel azoknak a tehetségeknek, amelyek feljövőben vannak,replika órák és ismét egyedülálló módon jelentik a Rolex egyik legfontosabb szavát világegyetem: örök!

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr3116528748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása