Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Paul Newman Daytonája hivatalosan a világ legdrágább Rolex-je

2021. május 11. - replika órák

Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga

A magas elvárások ma teljesültek, mivel Paul Newman Daytonáját egy viszonylag rövid, de édes licit háború alatt árverezték el, 15,5 millió dollárért adták el. Ez teszi a legdrágább Rolex-et, amelyet valaha aukción értékesítettek, mivel szétszórja a rekordot, amelyet még a „Bao Dai”, a teljes naptár rolex replica, amely Vietnam utolsó császárához tartozott, nemrégiben állította fel.

Amíg az aukció ténylegesen meg nem kezdődött, nagyon nem volt világos, hogy mi lesz a kalapács ára. Sok volt a találgatás, és csak egy látszott egyértelműnek lenni: rekorddöntő lesz.

 

Végül a nyertes, 15,5 millió dolláros ajánlatot telefonon tették meg, amire számítani lehetett, mivel az ilyen drága órák vásárlói ritkán ülnek maguk a közönség körében. Az óragyűjtők és rajongók, valamint a világ egésze számára nagyon izgalmas látványt nyújtott, mivel egy ilyen óra Paul Newman Daytona ritkán kerül aukcióra.

A kérdés továbbra is fennáll: mi következik? Nagyon kétséges, hogy ez a lemez könnyen összetörik, mivel Paul Newman Daytonának kell lennie ennek a nagyon népszerű, mégis ritka referencia legikonikusabb órájának. Lehetséges, hogy az óra néhány év múlva újra árverésre kerül, és akkor láthatjuk, hogy a ma fizetett ár csak hype volt-e, vagy megtartja-e értékét.

Maga az óra kétséges, hogy olyan aktív életmódot élvez, mint akkor, amikor Paul Newman csuklóján volt. Valószínűleg nagyon biztonságos helyen tárolják, csak azért, hogy alkalmanként kijöjjön, hogy a tulajdonos megcsodálja. Remélhetőleg nem ezt látjuk utoljára ennek az ikonikus karórának,fake rolex kaufen akinek ma a legendája csak egy kicsit nagyobb lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr8616528760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása