Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Rolex Awards for Enterprise: Elkötelezettség egy örök bolygó iránt

2021. május 11. - replika órák

Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga

A Rolex sokkal többet tesz, mint csak órákat gyártani. Folyamatos elkötelezettségük van, amelyben erőforrásaikat arra fordítják, hogy jobbá tegyék a világot. Ennek egyik módja a Rolex Awards for Enterprise. A több mint 40 évvel ezelőtt elindított díjak támogatják azokat a férfiakat és nőket,rolex replika akik úttörő szerepet töltenek be a világ természetes élőhelyének védelmében, a közérzet javításában azokon a helyeken, ahol erre a legnagyobb szükség van, és elősegítik az ismereteket.

A Rolex számára ezek a díjak nem állnak egyedül, hanem Perpetual Planet kampányuk részei. Ezzel a kampánnyal jelentősen hozzá akarnak járulni annak megóvásához, hogy mi teszi a Földet olyan egyedülálló helyké, az elkötelezettség érzését, amely létfontosságú része a Rolex alapítója, Hans Wilsdorf által létrehozott örökségnek.

A Rolex Awards for Enterprise először 1976-ban indult, a Rolex Oyster 50. évfordulója alkalmából. A tíz döntőt a hónap elején jelentették be, és egy 95 szakértőből álló 10 szakértőből álló nemzetközi zsűri választotta ki. Ez a zsűri számos nevezetből áll, mint például Jonathan Baillie, a National Geographic Society ügyvezető alelnöke és vezető tudósa, valamint Laurence de la Ferrière, az író, alpinista és felfedező, aki kétszer is megdöntötte a nők magasságra vonatkozó világrekordját oxigén.

A tíz döntős a világ minden tájáról érkezik, mégis puszta elhatározásuk, hogy sikerrel járnak az általuk választott területen, gyakran innovatív megközelítést alkalmazva. Topher White például létrehozott egy olyan rendszert, amelyben a közönséges okostelefonok melegítő rendszerként használhatók az illegális fakitermelés ellen. Miranda Wang molekuláris biológus egy másik területet céloz meg, amikor megtalálta a módját, hogy az újrafeldolgozhatatlan műanyag hulladékokat vegyi anyagokká alakítsák, amelyekből új termékek készíthetők. Sara Saeed a digitális technológiát alkalmazva biztosítja az elsődleges egészségügyi ellátást a pakisztáni elszegényedett és vidéki közösségek számára, nemcsak életminőségük javítása, hanem a csecsemők és anyák halálozásának számának csökkentése mellett is.

Míg a vállalati Rolex Awards nyertese 200 000 CHF-t kap, - projektjük továbbfejlesztése érdekében az összes döntős résztvevő részesül a díjak körüli nyilvánosságból, és Rolex órát is kapnak. Annak érdekében, hogy még erősebb kapcsolatot teremtsen a tíz döntős résztvevője és a nagyközönség között, a Rolex a legelső alkalommal engedélyezte az online szavazást is. A 2019-es Rolex Awards honlapjára látogatva az emberek nemcsak szavazhatnak a projektre, amelyet szerintük megnyernek, hanem további háttérinformációkat is olvashatnak a tíz döntős projektjeiről, valamint a replika órák rolex örökös elkötelezettségéről a világ megteremtése érdekében. jobb hely mindazoknak, akik benne élnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr9716528750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása