Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Throwback csütörtök: Rolex Oyster Chronograph Reference 3668

2021. május 11. - replika órák

Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga

Van valami a Rolex kronográfban, ami különválasztja a többitől, és ami legendává teszi. Természetesen ezt a státust megszilárdította a Daytona, amely számos versenyautó-vezető kedvenc órája lett, Paul Newmantól Tom Kristensenig, de ahol az azt megelőző kronográfok megalapozták ezt a hírnevet,replicas relojes például a 3668 hivatkozást.

A 3668 hivatkozást annyira kívánatosá teszi, hogy ez az egyik első Rolex kronográf, amelyet Oyster tokkal és csavarozott koronával szereltek fel. Meglehetősen gyorsan kiadták a 3481-es hivatkozást, amely 1939-ben volt a legelső Rolex kronográf, amelyet ezekkel az aláírásos Rolex jellemzőkkel láttak el. Míg a 3668 hivatkozás nagyobb, mint a 3481 hivatkozás, a modern szabványok szerint még mindig szerény, csupán 35 mm átmérővel.

Az órát Cal. Valjoux által készített 13 ”’ 23 VZ nikkel-készítésű karmozgás, amelyet oszlopkerékkel és állandó másodpercekig támogatott kiegészítő tárcsákkal, valamint 30 perces regiszterrel láttak el a kronográfhoz. Az óra kék keze kiemelkedik a számlap rózsa / lazac színével szemben, amely az évek során gyönyörű patinát nyert. Különösen az aranykoronával és a peremmel kombinálva nagyon lenyűgözőnek tűnik.

Az óra tárcsa sok információt kínál, mivel a Rolex beépített egy Tachymeter és Telemeter skálát, mégis mindegyik nagyon jól olvasható marad. Ez meglehetősen nagy teljesítmény, tekintettel az óra viszonylag kis átmérőjére. Az előlap ebben a tekintetben is segít, egyértelműen megjelöli az órákat, mégis egyértelműen eltér a ma ismert Rolex előlapoktól. Ez egészen biztosan hozzáteszi a 3668 hivatkozás varázsát, és azt,replicas de relojes hogy ez a kronográf miért egyre népszerűbb a gyűjtők körében az elmúlt években.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr916528758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása