Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Négy Vintage Rolex meghalni

2021. május 10. - replika órák

https://www.replikaorak.ga/

Kevés dolog gyűlik össze olyan hevesen, mint a szüreti Rolex. Ezeknek az óráknak a kereslete már jó ideje növekszik, és számos rekorddöntő aukciós eredményt hozott. Az évjáratú Rolex vonzereje nem csak a magas gyártási minőségben, az időtlen tervezésben és a kiváló törzskönyvben rejlik, hanem abban is, hogy számos modelljük referenciamutatóvá vált az iparban saját kategóriáikban. Ezáltal a vintage Rolex másolatok általában, és különösen a következő négy hal meg.

Rövid pillanatig volt ez az egyedi ref. 6062 a legdrágább Rolex, amelyet valaha aukción adtak el, amikor a kalapács 5 060 427 dollárra rúgott. Az, ami ezt a Rolexet annyira kivételessé teszi, része ennek a referenciának a konfigurációjában, amely ötvözi a hármas naptárat a gyémántokkal beállított fekete lakk tárcsával, de a mögötte álló történetet is. Ezt a Rolex-et 1954-ben vásárolta meg Vietnam utolsó császára, aki az órának is megadta a nevét. Abban az időben ez volt a legdrágább Rolex, amelyet megvásárolhatott, és ez a bizonyos modell 1953-ban a Baselworld vásáron is bemutatásra került. Könnyű belátni, miért vette el annyira Vietnam vietnámi császárt ez az óra, nemcsak azért, mert egyedi számlapjával, de a holdfázis indikátorral és a mutató dátumával is.

A fenti Bao Dai-t a Daytona árverésen valaha értékesített legdrágább Rolex-ként trónolták, amelyet felesége, Paul Newman színésznek és versenyzőnek ajándékozott meg. Míg a Daytona Paul Newman tárcsával már a legkeresettebb vintage órák között van, természetesen maga az ember órája a legfőbb nyeremény. Ez megmagyarázta azt is, hogy miért szerzett 17 752 500 USD-t (a vevők prémiumát is beleértve), ezzel messze a legdrágább Rolex-t, amelyet valaha aukción értékesítettek. Ebben nagy szerepe van annak a ténynek, hogy Paul Newman Daytona a végső, és ennek a legendás színésznek a menő tényezője olyan szilárdan kapcsolódik ehhez a nagyon vonzó kronográfhoz.

Ennek a tengeralattjárónak valóban meg kell halnia, mivel Roger Moore csuklóján volt, amikor a világ leghíresebb titkos ügynökét, James Bondot játszotta az „Élj és hagyd meghalni” című filmben. Ami rendszeres ref-ként kezdődött. Syd Cain, a James Bond franchise akkori művészeti igazgatója módosította. Búvárlemezét átdolgozták és fogakkal látták el, lehetővé téve számára, hogy elengedhetetlen szerepet játszhasson a filmben, mivel James Bond arra használta, hogy elvágja a köteleket, amelyekkel fogták, legyőzte a gazembert és megmentette a lányt, jelen esetben Jane Seymourt.

Egy másik etalonká vált Rolex a Day-Date. Noha sokféle változatban készülnek, ez szinte egyedülálló. 1969-ben készült a Rolex egyik ügyfelének külön kérésére. Azt akarta, hogy a Day-Date megmutassa sportos oldalát azzal, hogy egy sima előlapot, Mercedes-kezeket és egy fekete számlapot tartalmaz, amelyen nagy fényes pontok jelennek meg. Az eredmény nagyon feltűnő, és nem csak mi gondoljuk így. A Klarlund, Skandinávia legnagyobb Rolex-kereskedője is megrendelt ugyanarra az órára, egyik királyi ügyfelének.Megbízható replika órák Tehát két példa létezik erre az órára, amelyek közül egyet tavaly év elején eladott a Christie's 276 104 dollárért

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr7516527602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása