Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Porsche Design Chronograph 1 911 S/T óra

2023. augusztus 09. - replika órák

Porsche Design Chronograph 1 911 S/T óra

2023-ban 60 éves lesz a Porsche 911, az „ikonikus” címke méltó autója. Természetesen ez sem a Porsche, sem a Porsche Design számára nem marad észrevétlen. Az évforduló emlékére az autógyártó piacra dobta a 992-es generáció 911 S/T változatát, amelyet az 1970-es könnyített 911 S/T ihletett. A Porsche Design követi a példát, és debütál a Porsche Design Chronograph 1 911 S/T karórával. ugyanaz az 1.963 gyártási szám, mint a 992 911 S/T. Mérsékelten személyre szabható a saját S/T autó specifikációihoz is,replika klokker hublot beleértve az önfeltekercselő rotort és az egyedi gyártási számot az említett 1963 darabból.

A Porsche Design egy német terméktervező stúdió és márka, amelyet 1972-ben nem más, mint Ferdinand Alexander Porsche, az eredeti Porsche 911 tervezője alapított, és akinek nagyapja magát a Porsche AG-t alapította. Azt hinné az ember, hogy a Porsche Design örökké nyomon követte ezeket a szorosan eltérő Porsche autók kiadásait, de valójában ez a gyakorlat régóta várt visszatérést hozott néhány évvel ezelőtt. A Porsche Design a Porsche AG, az autógyártó stratégiájával és termékciklusaival sokkal szorosabban összehangolt vállalattá érett, és az új Porsche Design Chronograph 1 911 S/T óra ennek az örvendetes fejlesztésnek a legújabb bizonyítéka.

Egy átmeneti időszakot követően a Porsche Design cég többé-kevésbé tiszta lappal indult az órákat illetően 2015-ben az 1. számú órájával (itt gyakorlati gyakorlat). Az autógyártó és a tervezőcég közötti, már említett nagyobb szinkronizálás első kézzelfogható példája 2017-ben volt a Chronograph 911 Turbo S Exclusive sorozattal. Ez végre egy olyan óra volt, amely nemcsak a 911-es luxusautó minőségét és dizájn kifinomultságát méri fel, hanem az autó konfigurálásakor is megrendelhető, és az adott autó specifikációinak megfelelően elkészíthető. .

A Porsche Design Chronograph 1 911 S/T egy csinos karóra, amelyet titánból készítettek, hogy megfeleljen annak az autónak a könnyű felépítésének, amelynek a nevét 2 órakor a számlapján viselik. A tok 40,80 mm széles, összhangban a „zsugorodó” órák legújabb trendjével – néhány évvel ezelőtt ez könnyen egy 43-44 mm széles óra lehetett volna. A vastagság továbbra is meglehetősen magas, 15,15 mm, főként annak köszönhetően, hogy a Porsche Design Werk 01.240 szerkezet egyértelműen a régi iskola Valjoux 7750 architektúrán alapul. Az „akár 10 bar dinamikus” vízállósági besorolás és a masszív öntekercselő rotor minden bizonnyal növeli a vastagságot, de mindkettő örvendetes kiegészítés. A szerkezet pontosan ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, mint a 7750 30 mm széles és 7,90 mm vastag, és a megrögzött órarajongók már ismerik a működési frekvenciát és a teljesítménytartalékot: 4 Hz, illetve 48 óra.

A Porsche Design az új Chronograph 1 911 S/T órát COSC kronométer-tanúsítvánnyal látja el a pontossága érdekében, és egy repülési funkciót is hozzáadott, amely tulajdonképpen hasznos bonyodalom egy pályanapon vagy a lelkes rallykon. A rotort úgy tervezték, hogy utánozza a 992 911 S/T egyedi felni-kialakítását. Az ügyfelek választhatnak egy olyan rotort, amely megfelel az autójuk kerekeinek színéhez – briliáns ezüst, sötétezüst, fekete vagy kerámia, valamint az S/T modellek középső sapkája S/T, vagy a történelmi Porsche címerrel. a Heritage verzióhoz.

A megemelt árat igazolni kívánó további részletek közé tartozik egy titán karkötő csavarral rögzített láncszemekkel a teljes hosszában. Ez egy meglehetősen ritka részlet, mivel a legtöbb márka csapokat használ a csavarok helyett a titán karkötőiben, még akkor is, ha csavarokat használ az acél alternatíváiban. Ennek oka a két fém képlékenysége és tartóssága közötti különbség. A karkötő gyorskioldó rendszerrel és finoman állítható összecsukható csattal is rendelkezik. Az elülső zafírkristály „kemény bevonattal”, valamint „hétszeres tükröződésgátló tulajdonságokkal rendelkezik mindkét oldalon”, a kiváló olvashatóság ígéretével.

A számlap dizájnját a manapság egyes különleges kiadásokban és az Exclusive Manufaktur 911 modellekben rendelhető örökség-stílusú fordulatszámmérő ihlette, fekete háttéren fehér és zöld markerek kombinációjával, amelyet az arab számok közötti koncentrikus vonalak egészítenek ki. Bizonyos részletek, például a váltási minta (a Porsche Design Chronograph 1 karóra 911 S/T-n fehér, 911 S/T Heritage változata arany színben) vagy az „M”, „S” és „H” címkék a perc-, másodperc- és óraszámlálót jelölő segédtárcsák egyesek számára sok, másoknak éppen megfelelő. Nem mintha a jelenlegi 911-es műszerfalon ne lett volna túl sok dolog látható egy adott időpontban, mivel a központi fordulatszámmérő mindkét oldalán megjelentek a digitális kijelzők.

A Porsche Design Chronograph 1 911 S/T karóra titán karkötővel, valamint valódi Porsche járműbőrből készült perforált bőrszíjjal érkezik, amely eredeti Porsche járműszálas GT Silver színben díszített varrással (az M és L szíjmérettel együtt). A Heritage változat Classic Cognac színű bőrszíjjal rendelkezik Classic Cognac varrással – úgy tűnik, hogy a fekete és a konyakszíj is szépen kiegészíti a fekete-zöld-piros titán órafejet.

A Porsche Design Chronograph 1 911 S/T karóra ára 13 500 USD, így ez az egyik drágább opcionális extra, amely az új 911-hez rendelhető. Ennek ellenére a különleges kiadású 911-esek, mint az új és szigorúan korlátozott 911 S/T hajlamosak. hogy többet foglalkozzanak a befektetési lehetőségekkel (sajnos), mint a vezetési élményükkel, és ha a Porsche Design karóra kiegészíti az opcionális extrák listáját, azok érdemes kiegészítésnek tekintik azokat, akik jobban szeretik az autójukat fordítva,replika klokker patek philippe mint vezetni. Pozitívabb, hogy vasárnap délelőtt néhány kanyont faragni egy konyakbőr-pántos Porsche Design-el a csuklóján, hogy teljes legyen a kép, úgy hangzik, mint az önkezelés nagyszerű módja.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr9318189711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása