Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Új kiadás: Vulcain Cricket Nautical Dive Watch

2023. augusztus 09. - replika órák

A híres Cricket ébresztőóra szinonimájaként a Vulcain számára nem ismeretlen a hangkeltő órák gyártása, és az évek során a különböző Cricket modellek meglehetősen széles választékát hoztak létre. Míg a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a Vulcain Cricket egy viszonylag elegáns időmérő, amely hosszú múltra tekint vissza az Egyesült Államok elnökeinek ajándékozására, számos, a márka jellegzetes Cricket platformján alapuló, funkciót jelentő modell is született. A Vulcain legújabb, 2023-as új kiadásaként bekerült archívumába, és megalkotta az 1961-es Cricket Nautical modern változatát,replika klokker omega amely a márka riasztóórájának egyedülálló változata volt, amelyet kifejezetten a búvárkodás világára terveztek.

Míg magát a Vulcain Cricketet először 1947-ben mutatták be, a Cricket Nautical csak másfél évtizeddel később, 1961-ben érkezett meg. A Cricket Nautical megtervezéséhez Vulcain együttműködött Önök szakértőivel: Hannes Keller svájci fizikussal/matematikussal és mélytengeri búvár; Max-Yves Brandily, felfedező és filmrendező; és Arthur Droz, országos képesített búvároktató és a C.I.A.S (Centre d’Investigations et d’Activités Sous-Marines – Center for Underwater Investigations and Activities – Center for Underwater Investigations and Activities) képviselője. A végeredmény a Vulcain Cricket Nautical lett, amely egy erre a célra épített karóra volt, hangos víz alatti riasztóval, amely a tárcsába épített, dekompressziós korlát nélküli merülési idők meghatározására is alkalmas. Keller ezután a Vulcain Cricket Nauticalt viselte a rekordot felállító közel 250 méteres merülése során, amelyet maga Jacques Cousteau is tanúsított és hitelesített, így bizonyítva a Cricket Nautical víz alatti képességeit.

Általános esztétikai szempontból az új Vulcain Cricket Nautical ugyanazokat az alapvető tervezési kódokat követi, amelyeket az 1960-as évek eredeti verziója határoz meg. Ahelyett, hogy a többi búváróra túlnyomó többségéhez hasonlóan külső forgó időzítő keretet tartalmazna, a Cricket Nautical egyszerű, sima, rögzített előlappal rendelkezik, amelyhez két koronát és egy tolót párosít, amelyek mindegyike kilóg a ház jobb oldaláról. Annak ellenére, hogy meglehetősen technikás számlappal rendelkezik, a Vulcain Cricket Nautical általános megjelenése lényegesen kifinomultabb, mint egy külső időzítő kerettel rendelkező óráé. Ennek ellenére továbbra is meglehetősen bőséges, 300 méteres vízállóságot kínál a felhasználóknak, vagyis ennek több mint alkalmasnak kell lennie a rendeltetésszerű használatára.

A 316 literes rozsdamentes acélból készült, az új Cricket Nautical házának átmérője 42,2 mm. A kupolás kristálynak és a vaskos „Triple Case Back” kialakításnak köszönhetően, amely a riasztó rezonátorkamrájaként működik, az óra teljes vastagsága 17,35 mm. Ezenkívül a sajtóközlemény és a mellékelt képek alapján úgy tűnik, hogy az új Vulcain Cricket Nautical zafír vagy akrilkristállyal is elérhető lesz. A vásárlók azt is eldönthetik, hogy órájuk klasszikus rezonátoros „Triple Case Back” vagy kiállítási tokháttal rendelkezzen, stilizált V-alakú szerkezettel az átlátszó zafír kijelzőablak alatt.

A Vulcain Cricket Nautical számlapja egy rögzített külső gyűrűből áll, forgó belső résszel, amelyet a tok oldalán található, 4 óránál elhelyezett kiegészítő lecsavarható korona vezérel. A tárcsa belső részén található jelölések a dekompressziós idők meghatározására szolgálnak, és a tárcsa által megjelenített merülési időtartamtól és mélységtől függően a belső részen lévő téglalap alakú rekesz mutatja a tipikus három, hat mélységben szükséges megállási időt. , és kilenc méterrel a felszínre való visszaemelkedéskor. Eközben, csakúgy, mint a többi Cricket modell, a Vulcain Cricket Nautical négy, központilag elhelyezett kezet tartalmaz, a negyedik pedig egy piros nyíl alakú hegyet tartalmaz, amely a riasztás idejére utal.

Hasonlóan a kristályokhoz és a hátlapokhoz, a Vulcain az új Cricket Nautical-t kínálja két különböző számlappal, bár mindkettő fekete színű, és általános kialakításuk és elrendezésük is azonos. Míg az egyik változat műkorsó lumennel és zöld percsávval ellátott számlappal rendelkezik, a másikon normál fehér Super-LumiNova látható a mutatóin és órajelzőin, és kék percsáv van nyomtatva a belső részének perifériájára. tárcsa. Tekintettel a percpálya viszonylag kis méretére, a lumen színe vitathatatlanul a legjelentősebb különbség a Vulcain Cricket Nautical két változata között. Öröm látni, hogy mindkét változatot kínálják, tekintve, hogy a jelek szerint sokan erősen vélekednek a modern órák „fauxtina” témájával kapcsolatban.

A Vulcain Cricket Nautical tápellátása a márka V-10 manuálisan felhúzott riasztószerkezete. A 18 000 Vph (2,5 Hz) frekvencián, 42 órás teljesítménytartalékkal működő 165 komponensű mozgás központi futási másodpercekkel jelzi az időt, és a rá jellemző, programozható mechanikus riasztás bekapcsolása után körülbelül 20 másodpercig szól. A hidakon nikkel bevonattal és kékes csavarokkal díszített V-10 szerkezetek, amelyek a Cricket Nautical vitrinhátas változataihoz vannak illesztve, csontvázas racsnis kerekekkel is rendelkeznek, hogy valamivel dinamikusabb és emelkedettebb megjelenést biztosítsanak.

Az új Vulcain Cricket Nautical mindkét számlapváltozata két szíjat tartalmaz. Az első fekete bőrből készült, míg a második vízálló opció, amely szénszálas megjelenést kínál. Mindkét heveder rozsdamentes acél csatokkal rendelkezik, amelyek Vulcain V-alakú logójával vannak ellátva. A mellékelt sajtófotókon láthatóak alapján a két heveder integrált gyorskioldó rugót is tartalmaz, hogy az oda-vissza csere egyszerű és szerszámmentes folyamat legyen. Ezt szem előtt tartva, mivel a két mellékelt pánt nagyrészt fekete színű, és meglehetősen szabványos, kétrészes kialakítást kínál, a tulajdonosoknak továbbra is bele kell kóstolniuk a harmadik felek által kínált lehetőségekbe, ha jelentősen meg akarják változtatni a megjelenésüket és hangulatukat. Krikett tengeri órák.

Míg egyes hangokat generáló órák a legdrágább elérhető időmérők közé tartoznak, az ébresztőórák jellemzően lényegesen olcsóbbak, mint a zenedoboz vagy az átjátszó testvérek. Következésképpen az új Vulcain Cricket Nautical hivatalos kiskereskedelmi ára 4862 USD, a meglehetősen furcsa szám pedig az eredeti svájci frankban (4200 CHF) való átváltás eredménye. Tekintettel a Vulcain jellegzetes ébresztőórájának e célra épített búvárverziója által kínált további vízállóságra és funkcionalitásra, ésszerű lenne azt feltételezni, hogy az új Cricket Nautical valamivel drágább,replika klokker iwc mint a többi jelenlegi Cricket modell. Azonban nagyjából ugyanannyiba kerül, a 36 mm-es és a 39 mm-es változatok kiskereskedelmi árai közé esik, mint a csinos, riasztóval felszerelt Cricket testvérei. Bár ez még mindig nem kis összeg egy karórára költendő, végső soron egyáltalán nem tűnik igazságtalannak, tekintve, hogy egy mechanikus ébresztőórát kapunk, 300 méteres mélységbesorolással.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr8318189697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása