Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Replika Rolex Milgauss Ref 6541

2021. május 15. - replika órák

Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/

Néhány óra olyan ritka, hogy megbocsátanak neked, amiért nem is tudod, hogy léteznek. Mint ez a rolex replika Milgauss 6541 hivatkozás.

A Milgauss volt a legelső óra, amelyen egy puha vastartály szerepelt, amely elzárta a mozgást. A Faraday ketrec elvei alapján megvédte a mozgást a mágneses behatásoktól. Ez teszi ezt a Rolexet is olyan egyedivé. Ennek célja az volt, hogy egy nagyon speciális környezetben szolgáljon, abban az időben, amikor a technológiai fejlődés gyors fejlődésen ment keresztül. Az 1958-ban gyártott óra olyan mérnökök és tudósok számára készült, akik erőművekben és más erőteljes mágneses térrel rendelkező létesítményekben dolgoznak.

De nemcsak a technikai képességek teszik annyira különlegessé ezt a Milgauss-t. Kombinálja a méhsejtes tárcsát, egy elfordítható elemmel és egy villámcsapás alakú másodpercmutatóval. Sportos megjelenést kölcsönöz az órának, de szemmel láthatóan egyértelműen különbözik például az azonos korú Submariner-től. Eredetileg a Milgauss szövege a számlapon piros volt, és megegyezett a keret háromszögével. Az idő azonban rózsaszín árnyalatúvá halványította, ami tovább fokozza az óra vintage megjelenését.

Feltételezhető, hogy a Rolex csak mintegy 200 példát hozott fel a Milgauss 6541 hivatkozásra. Ez nagyon ritka és érdekes órát jelent az igényes gyűjtők számára. Különösen, mivel a mozgást a puha vas tokkal is módosították, ez egy Rolex, amely nem hasonlít semmire. Míg eredetileg minden üzlet, a mai világban a méhsejtes tárcsa elbűvölő részlet, amely emeli az óra vintage tulajdonságait. Ezt még a szegecselt Oyster karkötő is felerősíti. Szépen megöregedett, éppen megfelelő mennyiségű patinával rendelkezik ez a replika órák Rolex Milgauss 6541 hivatkozási szám nemcsak a gyűjtők álma, hanem a márka elkötelezettsége a professzionális célokra épített órák létrehozása iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr7816560606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása