Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Replika Rolex ref. 6085 „A sárkány”

2021. május 14. - replika órák

Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga

Ami a vintage Rolex-et illeti, számos alosztály létezik, amelyek mindegyikének megvan a maga elkötelezett gyűjtői csoportja. Van például a „Paul Newman” Daytona, vörös nyomtatású tengeralattjárók és tengerlakók, valamint a Day-Date Stella számlapokkal. De a Rolex Replika legkívánatosabb darabjai közé tartoznak azok a híres cloisonné zománc számlapok is, amelyek erre a ref. 6085, beceneve: „A sárkány”.

Az adott óra tárcsa Stern Frères-szel, a genfi ​​neves számlapkészítőkkel együttműködésben készült. A jól vezetett nyilvántartásoknak köszönhetően még azt a zománcművészt is meg tudjuk azonosítani, aki Mrs. Nelly Richard néven létrehozta ezt a számot. Ami a cloisonné zománcos számlapokat illeti, kissé legendás, ő hozta létre a számlapokat a Rolex, az Omega és más márkák legmegkapóbb darabjai számára.

A cloisonné zománcos számlapok szépsége a színük mélysége és finomsága. A sárkány végtagjait és farkát szemlélve azt látja, hogy ezek finomságát gradiens hangszínnel emelik ki. Ez kiteszi a mester kezét a munkahelyén. A tárcsa mélységét még növelik az arany rátétes arab számok, az óramutatók és a Rolex korona.

A mai napig csak öt cloisonné zománcos tárcsa ismert sárkányt, mégis mindegyik más-más Rolex referenciára van felszerelve, így lényegében mindegyik egyedi darab. Ez többféleképpen is, a felhordott zománc többrétege miatt, és a különböző tüzelő szekvenciák, még ugyanaz a kép is, amelyet ugyanaz a művész készített, soha nem fog ugyanúgy kinézni. Ez része a nagyon összetett művészet varázsának, amely a cloisonné zománc.

Bájos az is, hogy ez a Rolex megtartotta eredeti 18K arany karkötőjét. Ez növeli az óra eredetiségét, valamint megjelenését. Ez a Utángyártott rolex ref. 6085 „A sárkány” a Philips novemberi aukciójának része volt 2016-ban, Genfben. A Rolex ref. 6085 „A sárkányt” 500 000, - és 1 000 000, - CHF között becsülték, és CHF-ért adták el. 670.000, -

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr4016559144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása