Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Richard Mille - RM 40-01 automata Tourbillon McLaren Speedtail

2021. május 26. - replika órák

Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga

A partnerek 2017 óta, Richard Mille és a brit McLaren Automotive szuperautógyártó ma jelentik be eddigi legambiciózusabb együttműködési projektjük, az új RM 40-01 automata Tourbillon McLaren Speedtail eredményét.

Az új időmérő a McLaren által valaha gyártott leggyorsabb és legfejlettebb közúti autót, a Speedtail nevű háromszemélyes Grand Tourert ünnepli, amelynek vonalai egy könnycsepp alakjára épülnek,rolex replica amely a természetben megtalálható aerodinamikailag leghatékonyabb forma.

Ennek a szuper autónak az aerodinamikai kialakítása inspirálta az RM 40-01 fejlesztését.

 

A két márka hasonló megközelítést alkalmaz a termékeik megtervezésénél, különös tekintettel a súlymegtakarításra, a vibrációs hatások csökkentésére és az ellenállás minimalizálására.

 

Az RM 40-01 fejlesztése kivételes erőfeszítéseket igényelt. Képzelje csak el, hogy Richard Mille ügyosztályának soha nem látott 2800 órára volt szüksége 18 hónap alatt, csak a vonalak tökéletesítése érdekében. A részletekre való figyelem rendkívüli, tükörrel csiszolt, sima és szatén hatások vannak a különböző területeken, valamint a titán és a szén-dioxid-TPT együttes használata.

A 69 egyedi alkatrészből készült 41,80 x 48,25 x 14,15 mm-es tok 12 órakor lényegesen szélesebb, mint 6 órakor. További kúp észrevehető a titán keret és a tok hátlap között, amelyeket Carbon TPT-ből készült házszalag és egyenlőtlen hosszúságú titánoszlopok választanak el egymástól. A 2 nitril O-gyűrűs tömítésnek köszönhetően a háromoldalú ház 50 méter / 165 láb vízállóságot biztosít.

Az RM 40-01 mozgásának védelme érdekében Richard Mille kifejlesztett egy egyedülálló, „hármas kontúrral” ellátott felső kristályüveget, amely figyelembe vette az előlap csökkenő kúpját és vastagságát.

 

Óránként 28 800 rezgést üt és 50 óra autonómiát kínál, a CRMT4 kaliber bemutatja az első tartalék kijelző házon belüli fejlesztését, valamint a túlméretezett dátum- és funkcióválasztó bonyodalmakat. Mindez Richard Mille-nél egy házon belüli turnbillon első.

A 4 órás toló lehetővé teszi, hogy az autó sebességváltójához hasonló módon egyszerű nyomással kiválassza a semleges, tekercselési és kézbeállító funkciókat, míg a 3 órás rekesz a kiválasztott funkciót mutatja: N (Semleges) - W (tekercselés) - H (kézi beállítás).

A kikészítést nemcsak a látható részekre, hanem a rejtett részekre is alkalmazzák, például az alsó alkatrészek felületére.

 

Bár technikailag összetettebb, a dátumkorrekciót 8 órára helyezték, hogy esztétikusabb megoldást érjenek el.

A platina és vörös arany tekercselő rotort a Speedtail motorházteteje,replica watches a hordó megkötését pedig a tető vonala ihlette. A narancssárga vonal, amely a mozdulat alsó részétől a hevederig fut, utánozza a Speedtail hátsó képernyőjére szerelt függőleges féklámpát.

Az aszimmetrikus gumihevedert egy speciális eljárással állítják elő, amely lehetővé teszi a színes gumi túlformázását - így a mozdulat 6 órájában látható ikonikus McLaren narancssárga akcentussal ellátott színű csík a csuklóig nyúlik.

A Richard Mille RM 40-01 automata Tourbillon McLaren Speedtail egy 106 időmérőből álló limitált kiadás, pontosan megegyezik a McLaren Automotive által gyártott Speedtail autók számával, forgalmi adók nélkül 900 000 CHF áron.https://www.fake-rolex.de

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr3916572246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása