Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Rado - Captain Cook High-Tech kerámia

2021. május 26. - replika órák

Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga

Tadao Ando és Bulgari világszerte elismert japán építész közreműködött az Octo Finissimo speciális változatának elkészítésében.

A 160 darabos, korlátozott példányszámban megjelent Octo Finissimo Tadao Ando ötvözi a tárcsára vésett spirál témáját, a fekete lyuk szimbólumát, ahonnan az idő születik,rolex replika és a Mikazuki-koncepciót, amelyet egy félhold mutat, amely a a következő hold első szakasza, amely akkor teljessé válik, egy olyan evolúció, amely az idő átmeneti jellegét, de a virágzó jövő reményét is szimbolizálja.

A fekete homokfúvott kerámiából készült 40 mm-es tok kék lakkozott számlapot keretez, a másodpercmutató tövéből az időspirál letekeredik, és a sárga arany félhold 5 órakor áll.

Az építész aláírását tartalmazó átlátszó hátlap feltárja a házon belül kifejlesztett és gyártott öntekercselő Caliber BVL 138 készüléket, valamint kézzel készített Côtes de Genève és körkörös díszítéseket. Óránként 21 600 rezgés frekvencián verve ez a mikrorotoros ultravékony mozgás 60 órás autonómiát garantál.

A csuklóhoz fekete kerámia karkötő, kerámia hármas pengés összecsukható csattal és homokfúvott felülettel, a Bulgari Octo Finissimo Tadao Ando limitált kiadású ref. Az 103534 ára 18 500 euró.https://www.replikaorak.ga

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr3616572180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása