Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Replika Rolex GMT Master Bakelite Ref. 6542

2021. május 15. - replika órák

Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/

Ami a GMT Master-t illeti, egyik sem olyan kívánatos, mint a ref. 6542, a legelső Rolex ebből a modellből. A Pan-Am pilóták által választott órának tervezték, és a GMT Master lett a viszonyítási alap a két időzónás órák tekintetében. A cím ma is ugyanolyan igaz, mint az óra 1954-es piacra dobásakor. Annak ellenére, hogy ez volt az első, a bakelitkeret főként a modell későbbi verzióitól különbözteti meg. Az előlapon belüli számok valójában rádiummal vannak kitöltve. A gondolat az, hogy gyenge fényviszonyok mellett is könnyedén ellenőrizheti az időt mindkét időzónában. Bár ez elképesztőnek tűnhet, amikor ezeket az órákat először kiadták, gondot is okozott. A bakelit önmagában már meglehetősen törékeny, és a Rádium radioaktivitásával együtt a Legolcsóbb rolex óra meglehetősen gyorsan leállította ezt a keretet.

Különösen több mint 60 év után a GMT Masters Ref. 6542, amelyek még mindig az eredeti bakelit kerettel rendelkeznek, nagyon ritkák. Még ritkábbá teszi őket, ha az előlap még mindig remek formában van, és nagyon vonzó elszíneződést mutat, mint ez a GMT mester. Ez egy szokatlan esemény, amelyet az óragyűjtők „trópusi” néven emlegetnek.

Most vannak trópusi órák és trópusi órák. Az ezen a GMT-Master-en szereplő személy egyértelműen az utóbbi kategóriába tartozik, és a tárcsa és az előlap gyönyörű, egyenletes elszíneződését mutatja mély terrakotta árnyalatban. A gyökérsör GMT-mesterének irányába megy; csak ebben az órában van inkább vörös hang a tárcsában. Egyedülálló az is, hogy az előlapnak az a fele, amely eredetileg piros volt, ugyanolyan színűre vált, mint az eredetileg fekete számlap! Az ilyen elszíneződés nagyon ritka, és bár ez a hivatkozás már önmagában is nagy kihívást jelent egy ilyen figyelemre méltó jó állapotban, az adott GMT Master tárcsa és előlapja egyedülálló alkotássá teszi.

Pontosan ez az oka annak is, hogy a trópusi tárcsákkal rendelkező Rolex ilyen prémiumokat parancsol ugyanazon a modellen, egy szokásos tárcsával. Ritkák, egyedülállóak,Régi rolex órák és egy extra karakterréteget adnak a már karizmatikus órákhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr1616560610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása