Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Tissot PRX Powermatic 80 35 mm-es jégkék és arany órák

2023. augusztus 09. - replika órák

Míg a Tissot PRX-et először 1978-ban, az integrált karkötős óra eredeti aranykorszakában hozták létre, a modell a közelmúltban óriási sikert aratott a márka számára a 2021-es újjáélesztése óta. Az újbóli megjelenése óta eltelt viszonylag rövid idő alatt a modern A Tissot PRX-et különféle konfigurációk széles választékában gyártották, a 35 mm-es modell ideális alternatíva azok számára, akik úgy érzik, hogy a szabványos, teljes méretű, 40 mm-es változat kissé túl nagy a csuklójukhoz. Az egyik leggyakoribb kérés a gyűjtőktől a PRX 35 mm-es, automatikus mozgatással hajtott változatára volt, és miután ez év elején kielégítette ezeket az igényeket, a Tissot nemrég bejelentette két új 35 mm-es PRX Powermatic 80 modellt jégkék és arany színben. legújabb, 2023-as kiadása.

Egy gyors pillantással az új Tissot PRX órák legújabb duója lényegében csak az év elején bejelentett 35 mm-es PRX Powermatic 80 sorozat bővítménye. Míg az egyik modell szabványos rozsdamentes acél házzal és jégkék számlappal van felszerelve,replika klokker audemars piguet a másik sárga arany PVD-bevonattal, és hozzáillő arany színű számlappal párosul. Mindkét konfiguráció létezett korábban a teljes méretű 40 mm-es tartományban, és hasonló változatok voltak elérhetőek a 35 mm-es PRX sorozat kvarc változataihoz is. A gyűjtők azonban a leggyakoribb kérések e két rendkívül népszerű színváltozat kisebb változataira vonatkoztak, amelyek még mindig automatikus mozgatással működtek – és pontosan ezt mutatta be a Tissot, alig néhány hónappal azután, hogy először bemutatta kisebb, 35 mm-es PRX Powermatic termékcsaládját. 80 óra.

Méreteiket, anyagukat és funkcionalitásukat tekintve ez a 35 mm-es Tissot PRX Powermatic 80 karórák legújabb duója megegyezik a meglévő sorozattal. Ez azt jelenti, hogy 35 mm átmérőjű és 10,9 mm vastagságú rozsdamentes acél házzal rendelkeznek. A PRX sorozat többi Powermatic 80-as modelljéhez hasonlóan a számlap fölött lapos zafírkristály található, a 3 órás helyen egy nyomó/húzó stílusú korona, valamint egy nyomásra illeszkedő tok hátul zafír kijelzővel. Az ablak az óra hátoldalához van rögzítve, így láthatóvá válik az óra belső öntekercselő mozgása. Hasonlóképpen, mindkét új, 35 mm-es PRX Powermatic 80 modell a kollekció jellegzetes integrált karkötőjével van felszerelve (nem bőr- vagy gumipánttal), míg a vízállóság ugyanazon a 100 méteren érhető el, mint a többi nagyobb PRX termékcsalád.

Csakúgy, mint a szabványos háromkezes Tissot PRX összes automatikus változata, a 35 mm-es modellek legújabb duójához szerelt tárcsák felületükön „ostya” stílusú mintázat található, pálcás jelölőkkel és dátumablakkal a 3. órai helyszín. Csakúgy, mint e két színváltozat teljes méretű, 40 mm-es változatai, a jégkék számlappal ellátott rozsdamentes acél modell is polírozott acél mutatókat és indexeket kap, míg az arany változat sárga aranyozott mutatókkal és markerekkel van felszerelve, hogy teljes legyen az aranyozás. -arany esztétika. Mindkét számlapon fekete nyomtatás található a szöveghez és a percsávokhoz, míg a mutatókon és az órajelzőkön kis fehér Super-LumiNova ékezetek jelennek meg, hogy segítsék a láthatóságot gyenge fényviszonyok között.

Míg a Tissot a 35 mm-es PRX sorozatot kínálja akár kvarc, akár automata szerkezetekkel, az új kiadások legújabb duója a márka Powermatic 80-án fut, amely pontosan ugyanaz, mint a Tissot teljes méretű 40 mm-es modelljeiben. PRX gyűjtemény. A mindenütt jelenlévő ETA 2824 bevált architektúrájára alapozva a Tissot Powermatic 80 néhány Swatch Group-exkluzív frissítést tartalmaz, és működési frekvenciáját 28 800 vph-ról (4 Hz) 21 600 vph-ra (3 Hz) csökkenti. jelentősen megnövelt, akár 80 órás teljesítménytartalékot kínál a felhasználóknak.

Ami az árat illeti, ez a két új, 35 mm-es Tissot PRX Powermatic 80 óra pontosan a testvéreikkel egy vonalban helyezkedik el, a jégkék számlappal ellátott rozsdamentes acél modellhez pedig 695 USD hivatalos kiskereskedelmi ára jár, míg az arany változat ára. valamivel több, 825 USD. Bár a 35 mm-es Tissot PRX kvarc változatai már egy ideje elérhetőek, csak az elmúlt hónapokban kerültek sorra kisebb automata modellek,replika klokker breitling és ennek a két rendkívül népszerű színnek a hozzáadása valószínűleg csak tovább növeli a hajtást. érdeklődés a már amúgy is nagysikerű PRX sorozat iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr4518189689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása