Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

MB&F - Legacy Machine 101, új 2021-es kiadások

2021. május 26. - replika órák

Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga

Az MB&F 2014-ben mutatta be a Legacy Machine 101-et (más néven LM101), azzal a szándékkal, hogy a mechanikus karóra lényegére összpontosítson, amint azt a modellhez választott név javasolja (a "101" általában az alapelvekre és fogalmakra utal,replicas relojes amelyek várható egy adott területen).

A mindössze 40 mm átmérőjű LM101 az MB & F egyik legkompaktabb karórája volt. Mozgalmát egyben a márka házon belüli mérnöki csapata tervezte meg először.

 

2021-ben az MB&F három új Legacy Machine 101 kiadást mutat be: vörös aranyból sötétkék számlap, fehéraranyból lila számlap és első ízben ehhez a modellhez rozsdamentes acél tokban világoskék tárcsával.

Ez az új 101 kiadás finom esztétikai változásokat vezet be az előző változatokhoz képest: az előlap vékonyabb, hogy több helyet hagyjon a tárcsának, a Legacy Machine metszetet visszavonták, a zománc altárcsákat (órák és percek jelzése 2 órakor és a 6 órai teljesítménytartalék) valamivel nagyobbak, és a repülő mérlegkerék a H. Moser & Cie által szállított kettős hajrugóval van felszerelve, amint az az MB&F × H. Moser LM101-n látható.

Magas kupolás kristályzafírral védve, mindkét oldalán fényvisszaverő bevonattal, a 14 mm-es egyensúlykerék egy szilárd fémtömbből őrölt két boltíven lóg, és tükörszerű megjelenés érdekében aprólékosan csiszolt.

Genfi hullámok, kézzel csiszolt kúpok, arany csevegések és süllyesztett kék csavarok jellemzik az LM101 mozgás befejezését kontrasztos sötét „NAC” felülettel. Óránként 18 000 rezgéssel üt, ez a kézsebes mozgás 45 órás autonómiával rendelkezik.

Az MB&F Legacy Machine új, 2021-es verzióinak ára a következő:

- LM101 rozsdamentes acélból, világoskék tárcsával: 49 000 CHF + áfa;

- LM101 vörös aranyból kék számlapdal: 59 000 CHF + áfa;

- LM101 fehérarany, lila számlapdal: 59 000 CHF + áfa.

- http://www.replicas-reloj.es

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr7716572186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása