Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

A Rolex Datejust mindennapi eleganciája

2021. május 15. - replika órák

Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/

Évtizedek óta a Rolex Datejust választotta azokat az embereket, akik robusztus, megbízható és pontos időmérőt akartak, amely nem kompromisszumot kötött a luxus, a kivitelezés és az egyéni ízlés terén. A Datejust mindez az 1945-ös megalakulása óta volt, abban az évben, amikor a Rolex ünnepelte 40. évfordulóját. A Datejust kezdettől fogva úttörő volt, ez volt az első önálló tekercselésű csuklómérő,repliki zegarków amely a dátumot a tárcsa ablakában mutatta. Ez hozta létre azt a formát, amelyhez ma is sok órát készítenek.

Ebből a dátumablakból kezdetben hiányzott valami, amit sokan a Datejust aláírási funkciójának tekintenek: a küklopsz lencse. 1954-ben a Rolex először felvette a Datejust egy kristályba, amelybe beépült ez a kis nagyító, ami még jobban növelte az óra kényelmét. 1957-ben a férfi verzióhoz csatlakozott a Lady-Datejust, amely ugyanazt a csomagot kínálta, mégis valamivel kisebb átmérővel.

A Rolex Datejust sikerének kulcsa mindig is a sokoldalúság volt. A leendő tulajdonosoknak szinte végtelen választéka van a tárcsázás, az előlap és a karkötő megválasztásakor. Míg egyesek előnyben részesíthetik az acél tokot, és az acél Oyster karkötőt egy sima kerettel és visszafogott tárcsával kombinálva, mások nemesfém tokot és karkötőt választanak, talán még gyémánt beállítással is. A Datejust mindkét irányba elmozdulhat, és mindkét szélsőséget eljuttathatja ezzel a híres Rolex minőséggel, valamint az aláírással.

A Datejust egész fennállása alatt hű maradt eredeti 36 mm átmérőjű méretéhez. Csak 2009-ben mutatta be a Rolex a Datejust II-t, amelynek átmérője 41 mm-re nőtt. Ez az órát választássá tette azok számára is, akik a nagyobb órát kedvelik, a Rolex mégis a normál méretű Datejust tartotta a gyártásban, és azok számára is, akik a klasszikus átmérőjű órát részesítették előnyben.

Az évek során a Datejust fejlődött, de soha nem ment át forradalomon. Korában született, és soha nem is volt rá szüksége. A Rolex főként a mozgás javítására összpontosított az évek során, például 1972-ben a második feltörési mechanizmus bevezetésével. Mivel a podróbki zegarków Rolex Datejust az eredeti DNS közelében maradt, a mai napig megőrizte óragyártási státuszát, és valószínűleg kiterjeszti ez túl messzire a jövőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr1316560618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása