Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Omega Seamaster Diver 300M 75. évfordulós nyári kék óra

2023. augusztus 09. - replika órák

Az Omega a kollekció 75. évfordulója alkalmából a közelmúltban piacra dobott 11 új Seamaster óra között van a rajongók kedvenc Diver 300M Summer Blue változata. Az eredetileg 1993-ban bemutatott Omega Seamaster Diver 300M könnyen a márka egyik leghíresebb modellje. A megjelenése óta eltelt három évtizedben a Diver 300M szilárdan megállta helyét az iparágban, és az Omega katalógusának igazi sarokköve lett. Csakúgy, mint a 75. évfordulós kiadású Seamaster karórák többi része,replika klokker tag heuer a Diver 300M változat is rozsdamentes acélból készült, és nyárkék színvilággal rendelkezik, amely megkülönbözteti a rendkívül népszerű búváróra különféle szabványos verzióitól.

Sok más híres búvárórához képest, amelyeket a mechanikus időmérés aranykorában készítettek, az Omega Seamaster Diver 300M meglehetősen új design. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy gyorsan a világ egyik legismertebb búvárórájává váljon. A Diver 300M széles körben elterjedt hírnevének egy része minden bizonnyal jellegzetes megjelenésének köszönhető, amely az Omega jellegzetes csavart lírafüleivel párosul, és egy kézi működtetésű hélium menekülőszeleppel párosul, amely a ház oldalából 10 órai pozícióban áll ki. Azonban egy vitathatatlanul sokkal jelentősebb tényező, amiért ez az óra annyira ismert, hogy James Bond az egész Pierce Brosnan-korszakban ezt az órát viselte, valamint számos későbbi Daniel Craig-filmben is szerepelt.

Az Omega többi búvárórájával összehasonlítva a Seamaster Diver 300M a legdivatosabb és legkifinomultabb. Ennek ellenére még mindig bőséges 300 méteres vízállóságot kínál, valamint minden olyan funkciót, amelyek szükségesek ahhoz, hogy mindkét búvárkodáshoz használható legyen. és szaturációs merülés. Míg az olyan modelleket, mint az eredeti Seamaster 300 és a Ploprof jóval a digitális kijelzők és búvárszámítógépek megjelenése előtt tervezték, a Seamaster Diver 300M azután született, hogy az Omega luxusmárkává nőtte ki magát, és ezért észrevehetően elegánsabb megjelenést kínál a a testvérei. Ahelyett, hogy csak funkcionális víz alatti időmérő eszköz lett volna, az Omega Seamaster Diver 300M mindig is luxus búváróra volt, és kifinomult stílusa jelentős esztétikai sokoldalúságot biztosít, annak ellenére, hogy továbbra is megőrzi megfelelő búváróra képességeit.

Alapfelépítését és funkcionalitását tekintve az új, 75. évfordulós Omega Seamaster Diver 300M Summer Blue kiadás nagymértékben megegyezik a standard sorozatban gyártott testvéreivel, és ez végső soron nagyon jó dolog, mivel a modell jelenlegi generációját széles körben úgy tartják, nyerő recept. Csakúgy, mint a maggyűjteményű Diver 300M modellek, az új Summer Blue tok is szálcsiszolt és polírozott rozsdamentes acélból készült, átmérője pedig 42 mm, fültől fülig 49,9 mm. Tartalmaz továbbá egy aláírt lecsavarható koronát a 3 órában, és egy kúpos gombot a hélium ürítőszelephez, amely a ház másik oldalából kilóg a 10 órai pozícióban.

A Diver 300M standard szériás változataihoz hasonló kijelzőtok helyett az új, 75. évfordulós Summer Blue kiadás szilárd, lecsavarható háttámlával rendelkezik, amelyen Poszeidón egy háromágú gravírozása látható, és két csikóhal húzza. Ezt szem előtt tartva, annak ellenére, hogy eltérő stílusú háttámlával rendelkezik, az új Omega Seamaster Diver 300M Summer Blue kiadás teljes vastagsága pontosan ugyanannyi 13,6 mm, mint a magkollekciós modellek, beleértve a kupolás zafírkristályt (ellenállással). fényvisszaverő kezelés mindkét oldalon), amely kissé felfelé tapad az előlap pereme fölé.

Az új, 75. évfordulós Omega Seamaster Diver 300M Summer Blue kiadás a számlap és az előlap tekintetében tér el leginkább a magkollekciós modellektől. A 120 kattintással egyirányú forgó előlap fényes kék kerámiabetéttel van felszerelve, amely egy teljesen körülhatárolt 60 perces eltelt időskálával rendelkezik, és egy világító pont van elhelyezve a fordított háromszögben a nulla jelölőnél. Míg az előlap általános kialakítása és jelölései pontosan megegyeznek a Diver 300M szabványos változataival, az új modell időzítési skálája most nyárkék színű Grand Feu zománccal készült, hogy vonzó tónust hozzon létre. tónus megjelenése.

Az új Omega Seamaster Diver 300M Summer Blue kiadáshoz illesztett számlap a tónusos Summer Blue színvilágnak megfelelően kék felületet tartalmaz, a ródiummal bevont vázmutatókon belül kékre színezett Super-LumiNova-val és az alkalmazott órajelzőkkel. A core-kollekciós Diver 300M modellekhez hasonlóan a számlap kerámiából készült, 6 órás dátumablakkal, a felületébe pedig a modell jellegzetes hullámmintáját vésték. Azonban ahelyett, hogy egyszínű lenne, mint a többi Diver 300M óra, az új, 75. évfordulós Summer Blue kiadás kék kerámia számlapja PVD gradiens hatást kapott, amely a külső széle felé sötétedik, így harmonikus megjelenést kölcsönöz a sötétnek. előlapjának kék színe. Ezenkívül ahelyett, hogy élénkvörös ékezeteket tartalmazna, mint a standard kék számlapú Diver 300M modell, az új Summer Blue kiadás kihagyja ezt a meglehetősen sportos dizájnrészletet, és helyette a monokróm szöveget választja.

Az új, 75. évfordulós Omega Seamaster Diver 300M Summer Blue kiadás motorja ugyanaz a Co-Axial Caliber 8800 automatikus szerkezet, amely a szabványos Diver 300M modellekben is megtalálható. A 25 200 bph (3,5 Hz) frekvencián, 55 órás teljesítménytartalékkal működő Omega Caliber 8800 METAS-tanúsítvánnyal rendelkező kronométer, ami azt jelenti, hogy amellett, hogy napi -0/+5 másodpercen belül tartja az időt (burkolat után) ), a Cal. A 8800 15 000 gaussig ellenáll a mágneses erőknek is. Bár rendelkezik egy szabványos gyorskészlettel a dátum megjelenítéséhez (ahelyett, hogy az óramutatót előre vagy hátra ugorhatná, mint az Omega sok más mozdulata), a Cal. A 8800 még mindig jelentős fejlesztés a Diver 300M előző generációjához képest. Lehetőségem volt több hétig viselni az egyik normál szériás modellt, és végül nagyon lenyűgözött a Cal. 8800, amely egész idő alatt jól futott a specifikációin belül, annak ellenére, hogy számos különböző megerőltető tevékenység során a csuklómon voltam.

A Diver 300M sorozat magkollekciós modelljéhez hasonlóan az új, 75. évfordulós Summer Blue kiadást rozsdamentes acél karkötővel vagy kék gumipánttal kínálják. A karkötő és a szíj többé-kevésbé megegyezik a standard gyártású órákon találhatóakkal. Noha a gumiszíj meglehetősen egyszerű, kétrészes kialakítást követ, hihetetlenül jól van kivitelezve, és valóban több figyelmet kellene fordítani rá. Bár egyesek panaszkodhatnak amiatt, hogy kivehető kapocs helyett szabványos tang-stílusú csat található, az Omega gumiszíjjának végvédői megérdemelnek egy gyors említést átgondolt kialakításuk miatt. A másodlagos, szabadon lebegő tartó belsejében egy bevágás található, amely a heveder másik végének hegyébe rögzül, hogy a csuklóhoz simuljon, míg a csatnál lévő integrált tartónak merev belső magja van, amely egészen a pántig terjed. a heveder végét, és ez azt jelenti, hogy ez a gyakran kopásra hajlamos pont nem szakad el vagy szakad el hosszabb használat után.

Bár az új Omega Seamaster Diver 300M Summer Blue kiadás kis, néhány száz dolláros prémiummal érkezik a törzsgyűjteményből származó testvéreihez képest, ugyanakkor ez a legolcsóbb modell a 11 különböző Summer Blue Seamaster óra közül, amelyeket az ünnep megünneplésére adtak ki. A gyűjtés 75. évfordulója. A hivatalos kiskereskedelmi ára 5900 USD gumipánton vásárolva (ref. 210.32.42.20.03.002),replika klokker vacheron constantin vagy 6300 USD, ha a vásárlók a rozsdamentes acél karkötőt választják (ref. 210.30.42.20.03.003), az új Summer3 0M Diver3 A kék kiadás több száz dollárral kevesebbe kerül, mint a Summer Blue kollekció háromkezes Aqua Terra modelljei és a vintage ihletésű Seamaster 300.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr9318189723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása