Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Replika Hublot Big Bang integrált szürke kerámia

2021. május 26. - replika órák

Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga

A Hublot elismert újító az anyagok használatában. A svájci márka elsőként használta a gumit az óragyártásban, de a kompozitok, a kerámia és a zafír használatában is az élvonalban szerepelt, gyakran egyedi és soha nem látott színekkel.

 

Így nem meglepő, hogy miután Hublot bemutatta híres Big Bang modelljét titán és king arany integrált karkötővel ellátott változatban,replika shop a sportos kronográf teljes kerámia változatát is bemutatta.

 

Az eredmény a Big Bang Integral Ceramic, amely jelenleg négy színváltozatban kapható: fekete, fehér, kék és szürke. Néhány napig lehetőségünk volt tesztelni és viselni a Grey verziót, és most örömmel osztjuk meg beszámolónkat és képeinket.

A Hublot Big Bang integrált szürke kerámia csodálatos jelenlétet kínál a csuklón, miközben kedvező benyomást tesz az elkészített anyag minőségére és kivitelére.

 

A névben szereplő Integral arra a tényre utal, hogy ez a modell monoblokkos architektúrával rendelkezik, integrált karkötővel, amelyen az első link összeolvad a tokkal.

A Hublot csúcstechnológiás kerámiát használ, amely kétszer-háromszor keményebb, mint az acél, de 30% -kal könnyebb. Ahogy nagyon nehéz megmunkálni, a csúcstechnológiájú kerámia is ellenáll a rendkívüli tartósságot nyújtó karcolásoknak. Puhaságának és alacsony hővezető képességének köszönhetően a Big Bang Integral Grey Ceramic tokja és karkötője nagyon kellemes tapintású, így az óra nagyon kényelmes a csuklóján.

 

Az óra teljes egészében kerámiából készül, kivéve a szürke kompozit előlapokat, a koronához és a tolókhoz használt gumibetéteket és néhány titánból készült elemet: a 6 H alakú keret nélküli csavart, a kronográf tolót és az összecsukható kapcsot.

10 ATM nyomásig (kb. 100 méter / 330 láb) vízállóságot nyújt, a tok mérete 42 mm x 13,45 mm,Utángyártott rolex amely a legtöbb csukló számára ideálisnak tűnik az óratípushoz (a képünkön látható 18 cm / 7in).

A sportos vonalvezetést a tok és a karkötő aprólékos kidolgozása emeli ki, váltakozva csiszolt és szatén ecsettel.

 

Tervezése szempontjából a Big Bang Integral Ceramic különbözik a többi Big Bang 42 mm-es modelltől az eredeti 2006-os modell téglalap alakjára visszatérő védőbillentyűkkel és az arab számokat helyettesítő számlapokkal.

Zafírkristály által védett, tükröződésgátló kezeléssel ellátott, áttört számlap hívogat a felfedezésre, amely bemutatja a fogaskerekeket, a kronográf oszlopkereket és a dátumkorongot. A kronográf 60 perces átlátszó számlálóját 3 órakor vizuálisan kiegyensúlyozza az a csontvázas résztárcsa, amely 9 órakor mutatja a futási másodperceket.

Az olvashatóság kiváló, még gyenge fényviszonyok között is, köszönhetően a Super-LumiNova-val nagyvonalúan kitöltött nagy kezeknek és indexeknek.

A csiszolt és szatén ecsettel ellátott háromláncú karkötőt egy titán kettős összecsukható csattal rögzítik a csuklóhoz. Nézze meg, hogyan csillog ebben a rövid Instagram-klipben a csatornánkból.

A Big Bang integrált kerámiát az Unico HUB1280 öntekercselő kronográf repülési mozgása hajtja oszlopkerékkel.

Ez az Unico szabadalmaztatott gyártási mozgalma az előd, az Unico HUB1242 módosított változata, amely olyan változásokat tartalmaz, mint a menekülési platform elvesztése, egy vékonyabb automatikus tekercselő rendszer, amely 1,3 mm vastagságot képes csökkenteni, és négy szabadalmaztatott újítás: oszcilláló másodperc tengelykapcsoló, kronográf-súrlódó rendszer golyóscsapágy-beállítással, racsnis rögzítő rendszer egyirányú fogaskerekekkel és index-összeállítású finombeállító rendszerrel.

A 4 Hz frekvencián (28 800 rezgés óránként) vert és 72 órás autonómiát kínáló HUB1280 kaliber és áttört oszcilláló súlya látható a hat csavarral rögzített átlátszó zafírkristály tokon keresztül.

 

A felhasznált anyagok kizárólagosságának, az aprólékos kidolgozásnak és a fejlett gyártási kronográf-mozgás integrálásának megfelelően a Hublot Big Bang Integral Grey ref. A 451.FX.6923.FX értéke 22 700/23 100 USD.

https://www.replikaorak.ga

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr2916572182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása