Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Praktikus az új Rolex tengerlakóval

2021. május 14. - replika órák

Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga

Ez volt a Baselworld egyik legtöbbet beszélt órája, az új Rolex Sea-Dweller. Sok ilyen beszélgetés a vörös szövegre és a küklopszra összpontosított, de van még más az új tengerlakónak, aki véletlenül idén is ünnepli 50. évfordulóját!

Ne tévedjen: talán még inkább, mint a Submariner, a Seadweller mindig is szakembereknek szóló termék volt. Az a tény, hogy sokan szerették az óra kinézetét és hangulatát,podróbki zegarków még akkor is, ha soha nem használták volna ki merülési képességeit, híressé változtatta az órát. Jó azonban felismerni, hogy a Tengeri lakosnak soha nem ez volt a célja, és ez érvényes a legújabb modellre is.

A ház 904L acélból készült, amely jobban ellenáll a korróziónak, mint a leggyakrabban használt 316L acél, a tokot 43 mm-re nagyították. Ennek oka nem annyira a jelenlegi trendek kielégítése, hanem inkább azért, mert egy nagyobb tok nagyobb teret jelent a tárcsának és az előlapnak, ami növeli a láthatóságot. Ez is a fő oka annak, hogy a Rolex először telepítette a Sea-Dweller-t küklopszba. Bár nem mindenki osztja a véleményemet, úgy érzem, hogy ez javulás. A dátum olvasása ma már sokkal könnyebb, és csak ez számít, ha egy szerszámóráról van szó. A vörös szám a számlapon tisztelgés a legelső 1967-es tengerlakó előtt, és kellemes tapintás a jól olvasható számlapon.

Sötétben is olvasható marad az idő, köszönhetően a Rolex által gyártott „chromalight” -nak, amely gyenge fényviszonyok között erős, kékes árnyalatot kölcsönöz. Az új Sea-Dweller 3235-ös kaliberű motorral rendelkezik, amely a Paramagnetic Parachrom hajrugóval és a Chronergy meneküléssel van ellátva, természetesen Superlative Chronometer-ként tanúsítva, ami azt jelenti, hogy COSC, plusz a Rolex saját tanúsítása, miután a mozgás be van zárva az órába. Az egyirányú merülő keret kerámia Cerachrom betéttel rendelkezik, míg a karkötő mind az Oysterlock biztonsági zárral, mind a Rolex Glidelock-szal van felszerelve, amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy szerszámok használata nélkül maga változtassa meg a karkötő méretét. Beépítették a Fliplock kiterjesztést is, amely lehetővé teszi a búvárok számára, hogy a tengerlakót könnyedén viselhessék búvárruhájuk felett. Az óra ára 11.350, - dollár, ami széleskörű tulajdonságai miatt ésszerű.

Természetesen az új Sea-Dweller is rendelkezik ennek az órának a sajátosságával: a hélium menekülőszeleppel. A tengerlakó számára ez a sajátosság a történelem része, mivel eredetileg telített búvárkodáshoz fejlesztették ki. Az 1950-es és 1960-as években fejlesztették ki, és lehetővé tette az emberek számára, hogy ne csak mélyebben merüljenek a víz alatt (anélkül, hogy tengeralattjáróban lennének), hanem hosszabb ideig is maradhatnak. Ehhez olyan légzési keverékek szükségesek, amelyek nagy százalékban tartalmaznak héliumot, mivel az oxigén mérgezővé válik ebben a mélységben. A búvároknak ezt ki kell hozniuk a rendszerükből az úgynevezett dekompressziós fázisban. Mivel a héliummolekulák hihetetlenül kicsiek, a tömítéseken keresztül is behatolnak az órába. Mivel a hélium gyorsabban távozik az emberi testből, majd az óra tokja a nyomás alatt, az óra házában lévő nyomás felépül, és akár le is pattanhat a kristályról. Ennek megakadályozása érdekében egy szelep lehetővé teszi a hélium számára az óra elhagyását, dekompresszálja az óra belsejét, és biztosítja, hogy a nyomás megegyezzen a környezetével. Ez volt az egyik olyan jellemző,zegarki kolekcjonerskie amely fél évszázaddal ezelőtt bemutatta a Sea-Dweller-t az összes többi búvárórától, és még mindig fémjelzi, hogy ez a Rolex szakemberek szem előtt tartásával készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr5516559230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása