Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Rolex Ref. 3525: A második világháború kronográfja

2021. május 12. - replika órák

Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.gahttps://www.replikaorak.ga/

Ami a Rolexet és a kronográfokat illeti, mindig a híres Daytonára koncentrálunk, míg a márka más kronográfokat készített,Legolcsóbb rolex óra amelyek ugyanolyan érdekesek. Példa erre a 3525 hivatkozás.

A Rolex 1939-ben mutatta be ezt az órát, és 1945-ig gyártásában tartotta. Valjoux 23 oszlopkerék-kronográf mozgatása és a márka egyik első krónográfja, amely Oyster-tokot tartalmaz. Ez egy olyan óra is volt, amelyet a szövetséges hadifoglyok rendelhettek meg. Bár ezt sok svájci tette, a Rolex különösen ismert róla. A hadifoglyok megrendelhetik az órát postán, és a táborban megkapják, hogy fogságban vannak. A fizetés csak a háború után esedékes, amikor megengedhették maguknak. Az a tény, hogy a Rolex ezt tette, megmutatja a márka hitét a főként brit hadifoglyok szavaiban. Ebben a német származású Hans Wilsdorf 24 éves korában az Egyesült Királyságba költözött, ahol megalapozta a világ leghíresebb óramárkáját, mielőtt Svájcba költözött volna. Ebben fontos szerepe volt (csakúgy, mint a elutasította az órák eladását a náci erõknek.)

35 mm átmérővel az óra a mai szabványok szerint kicsi, főleg egy kronográf számára. Annak ellenére, hogy a Rolex mind a tachimetert, mind a teleméter mérleget beépítette ebbe az órába, még mindig meglehetősen könnyen olvasható. Ennek köszönhető a számlap okos kialakítása, amely az egyes skálákat egymás fölé helyezte. A kezeknek is létfontosságú szerepük van ebben, és rádiummal töltötték fel, ami miatt éjszaka is jól láthatóak voltak.

A bíró. A 3525 továbbra is ritka Rolex, mivel a becslések szerint csak 200-at gyártottak acélból gyártása során. Ez még eredeti acél karkötővel is jár. Tekintettel a ritkaságára és arra, hogy Rolexről van szó,Régi rolex órák az ára viszonylag szerény, mivel a Phillips 2016 novemberében eladta ezt az órát 62.500, -, míg becslése 50.000, - és 80.000 CHF között volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr5016556792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása