Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Diego Maradona szenvedélye az órákért

2021. május 08. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga/

Egy igazi legenda hagyott el minket ma, amikor Diego Maradona elhunyt a szívelégtelenségben. Amikor felmerül a kérdés, ki volt a világ legnagyobb futballistája, Pelét és Maradonát szokták nevezni. A kettő közeli barát volt, akik nyíltan csodálták egymást. Maradona hatékonyan hasznosította kis termetét felülmúlhatatlan labda-irányításával, valamint a pályán való passzolási és csöpögtetési képességeivel. Ez lehetővé tette a gólt egy 60 yardos csöppség után, öt angol játékost elhaladva az 1986-os Word Cup negyeddöntőben. 2002-ben ezt a pillanatot a FIFA.com „Század céljának” választották. Maradona és csapata abban az évben megnyerte a világkupát.

Maradona a csúcskategóriás órák mély szerelmese is volt. Az egyik aláírási védjegye mindig kettőt viselt. Ennek oka az volt, hogy az egyik szettet akkoriban szülőföldjén, Argentínában tartotta, míg a másik a helyi időt mutatta. Mindkét óra általában mindig pontosan ugyanaz volt, ami elég stílusos kijelentést tett. Míg Maradona köztudottan a Rolexet viselte, bensőséges kapcsolatban állt Hublot-val is. Részben ennek köszönhető a márka szoros kapcsolata a FIFA-val és a futball világával, de azért is, mert a Maradona valóban értékelte a márkát. Még az egyik nagykövetük is lett, és gyakran szerepelt a Hublot rendezvényein.

Maradonát többféle Hublot-ban is láthatták, a stílusos klasszikus fúzióktól a gyémántdíszes Big Bangs-ig King Gold-ban. A márka néhány korlátozott kiadást is készített a tiszteletére. Ezek a modellek kék és fehér színű témát osztottak meg egymással, utalva Argentína válogatottjának ruházatára, valamint a 10-es számra, amelyet Maradona egész karrierje alatt viselt. Maradona elmúlásával nemcsak egy karizmatikus embert és a remek időmérők szerelmeseit veszítjük el, de legfőképpen az egyik legjobb focistát, aki valaha is pályára lépett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr4016526114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása