Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

A Rolex meghirdeti a 2019-es Rolex Awards vállalati díjazottakat

2021. május 10. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga/

A Rolex nem csupán egy óramárka. Több mint negyven éve tartja a márka az éves Rolex Awards for Enterprise díjat, amely ma már a Rolex Perpetual Planet kampányának egyik sarokköve. Először 1976-ban rendezték meg a Rolex Oyster 50. évfordulójának megünneplésére. Célja a környezet és a kulturális örökség védelme érdekében tevékenykedő emberek projektjeinek díjazása és népszerűsítése,rolex replika valamint az egészségügyi ellátás fejlesztésére összpontosít.

Júniusban a márka bejelentette, hogy 2019-es díjazottjai lesznek, egy nagyon különleges díjátadó ünnepségen, Washington DC-ben. A független szakértők egy csoportja februárban kiválasztotta a tíz döntőst, akik lehetőséget kaptak arra, hogy bemutassák projektjeiket az Explorers Fesztivál ideje alatt, amelynek a National Geographic adott otthont. a Rolex régi partnere.

Az öt díjazott, közülük Arnaud Boetsch, a Rolex kommunikációs és képzési igazgatója azt mondta: "Most minden eddiginél nagyobb szükségünk van emberekre, akik megmutatják nekünk, hogyan kezelhetjük az emberiség vállalkozói készséggel és elszántsággal" különféle problémákra összpontosítunk. . A díjazott Grégoire Courtine forradalmi módszert fejlesztett ki arra, hogy a bénulásos embereket újra járni tudja, míg Krithi Karanth programot indít az emberek és a vadon élő állatok közötti súrlódás csökkentésére India nemzeti parkjainak határainál. A vadon élő állatok megőrzésére João Campos-Silva is összpontosít, aki megpróbálja megmenteni az óriás arapaimát, az Amazonasban élő halat a kihalástól. Miranda Wang molekuláris biológus megtalálta a módját, hogy az újrafeldolgozhatatlan műanyag hulladékot értékes vegyi anyaggá változtassák, és Brian Gitta alacsony költségű tesztet készített a malária ellen, anélkül, hogy vérmintára lenne szükség, amelyre különösen Afrika vidékén keresett válasz.

Mind az öt nyertes természetesen nem csak egy Rolex-et kap, hanem mellette kap támogatást a projektjéhez, nagyon értékes médiavisszhang mellett. Ez lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben a projektjeikre koncentrálhassanak, és elérhessék azokat a célokat, amelyeket kitűztek maguknak. Így hozzájárulhatunk a replicas relojes Rolex örök bolygó létrehozásának küldetéséhez is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr4216527610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása