Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Kéttónusú Rolex tengerész, mert miért ne?

2021. május 10. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga/

Öt évtizede a Sea-Dweller a Rolex egyik legkeményebb szerszámórája. A hélium menekülőszeleppel (HEV) és 4000 láb (1220 méter) vízállósággal felszerelt Régi rolex órák professzionális telítő búvárórája kizárólag rozsdamentes acélból készült. Az év elején azonban a kollekció meglepő módon vált luxus sávba az új kétszínű Rolex Sea-Dweller-rel. Igen, a Rolex több évtizeddel ezelőtt készített kétszínű Mélytengeri Különlegességeket, de ezek teljesen különböző vadállatok voltak. Soha nem volt még 18 ezer sárgaarany részletekkel rendelkező Tengeri Lakos, tehát nézzük meg közelebbről.

2017-ben a Sea-Dweller kialakítása már vita tárgyát képezte nagyobb esetének köszönhetően. A Sea-Dweller 50. évfordulója alkalmából a Rolex a Sea-Dweller megszokott 40 mm-es tokját egy vadonatúj nagyobb, 43 mm-es Oyster tokra cserélte. Ráadásul a tok tetején lévő zafírkristályban most a kiálló Cyclops nagyító lencse kapott helyet - ez a szokásos kiegészítés a legtöbb Rolex dátumablakos órához, de korábban a Sea-Dweller-nél. A nagyobb méret és az új dátumbuborék ellenére a Sea-Dweller továbbra is megőrizte aláírási stílusát a tetejétől lefelé tartó rozsdamentes acélszerkezettel, valamint fekete keret és fekete számlap kombinációval.

Mégis, a Rolex többet várt a Sea-Dweller felállásból. A Baselworld 2019-en egy vadonatúj Rolesor Sea-Dweller ref. Az 126603 debütált, rozsdamentes acélból és sárga aranyból. Bár csattanósabb, mégis tengerész. Vagyis egy 4000 mm-es vízálló, 43 mm-es Oyster tokot, egy fekete Cerachrom kerámia egyirányú időzítő keretet és egy fekete számlapot lume-teli Mercedes-stílusú kezekkel és geometriai óramutatókkal. A kerámia előlap betétet most egy tömör arany recézett él keretezi, és arannyal töltött jelölésekkel rendelkezik. Az Oyster karkötő még mindig dupla hosszabbító rendszerrel van felszerelve további 46 mm hosszúságra, bár a középső láncszemek 18 k sárga aranyból készültek.

Akárcsak rozsdamentes acélból készült társa, az új kétszínű Rolex Sea-Dweller ref. Az 126603 a Rolex Caliber 3235 öntekercselő mozgásával fut. Ennek az új generációs COSC tanúsítvánnyal rendelkező kalibernek 70 órás megnövelt energia-tartaléka van (szemben az előző Caliber 3135 48 órájával) és napi -2 / + 2 pontossággal.

Azok számára, akik mindig is szerették a kétszínű Submariner kinézetét, de megtalálták a 40 mm-es kicsinyítést, az új rozsdamentes acélból és sárga aranyból készült Sea-Dweller egy másik megfontolandó lehetőség. Lehet, hogy soha nem veszi ezt az órát merülésbe,replika órák de otthon lenne a francia Riviérán hajózni, vagy napozni a South Beach-en.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr7716527608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása