Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

A Panerai a platinát a következő szintre emeli a Platinumtech Luminor kikötővel

2021. május 07. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga/

Manapság sok márka rendelkezik saját aranyötvözetekkel, amelyek javítják a hagyományos termékek tulajdonságait. A Rolex Everose arany jó példa, amely nemcsak gazdagabb színt kínál, hanem ötvözi azt a további előnyt, amelyet az idő múlásával alig ront. Hublot még az arany karcállóságának jelentős növelését is elérte azáltal,Utángyártott rolex hogy a Magic Gold-ban a kerámiával kombinálta. A platinaötvözetek sokkal ritkábbak. Részben azért, mert szó szerint kevesebb hely van az innovációra. 18 karátos arannyal az ötvözet minden 1000 részecskéjéből 750 tiszta arany, a másik 250 részecske más fém. Ezekre nemcsak az ötvözet megkeményítéséhez van szükség, hanem a színét is megváltoztathatják, leggyakrabban fehérre, rózsaszínre vagy pirosra. A legtöbb márka általában 950 platinát használ, vagyis 1000-nél csak 50 részecske más fém. A Panerai Laboratorio di Idee számára ez elegendő volt a jelentős fejlődéshez.

Panerai ezt az új ötvözetet Platinumtechnek nevezte el. Ez nemcsak sokkal nehezebb, de még jobban meg is tartja a fényét, mint a szokásos platina. Megmunkálása és fényezése azonban sokkal nagyobb kihívást jelent. Az első óra, amely tokot, előlapot, koronát és koronavédő eszközt tartalmaz ettől az új anyagtól, a Luminor Marina PAM01116. 44 mm átmérőjű ez a Panerai borsos óra. A csukló körül egy aligátor bőrből készült sötétbarna heveder van, amely idővel gyönyörű patinát kap. A számlap napfényes felülettel rendelkezik, amely olajzöld színének ragyogást kölcsönöz. Míg a zöld számlap szépen passzol a szendvicses tárcsa bézs színű Super-LumiNova-jához, a kék színű kezek csak a megfelelő kontrasztot kínálják.

A Panerai Platinumtech Luminor Marina motorja a P.9010 kaliber. Ez az automatikus mozgás a zafír hátulján keresztül csodálható meg. Két fő rugós hordónak köszönhetően háromnapos teljesítménytartalékot kínál. A Panerai csak 70 darabot fog készíteni ebből a nagyon értékes Luminor Marina-ból,Legolcsóbb rolex óra és 70 év garanciát vállal, amely az iparág leghosszabb garanciális ideje.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr3416525358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása