Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Öt forró új óra a 2021-es órákból

2021. május 07. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga

Míg a digitális, a Watches & Wonders 2021 azonnal nagy sebességgel indul, ami azt mutatja, hogy az ipar még a világjárvány idején is erős. Sok új, izgalmas órát vezettek be, amelyek közül különösen a következő öt figyelt fel ránk:

Patek Philippe már korábban bejelentette, hogy a kék számlapos Nautilus Ref.5711-et meg kell szüntetni. Most találkoztunk annak lenyűgöző olajzöld számlapjával, amely sok fényjátékot mutat. Azok számára, akik valami drágább megjelenésre vágynak, van-e olyan változat is, amelynek előlapján bagettre szabott gyémántok vannak. Nem csak az új Nautilus csatlakozik a kollekcióhoz,rolex replika mivel Patek Philippe szintén rózsaszínűben fogadta a Travel Time Chronographot. Míg a Nautilus hírnevét rozsdamentes acélból szerezte, teljes aranyban is lenyűgöző. Különösen egy mélykék tárcsával kombinálva, mint például ez a változat, az óra sok karakterrel rendelkezik. Az utolsó kiegészítés egy új női rózsaarany-modell, amely ragyogóan vágott gyémántok hótakerékét mutatja be, amely olyan szép, mint amilyennel nehéz létrehozni.

A Rolex nagy híre kétségtelenül az új Rolex Explorer 1. Megerősíti, hogy a kisebb órák ismét divatban vannak, mivel a Rolex 3 mm-rel összehúzza a modellt az előző modellhez képest. Ez azt jelenti, hogy az Explorer 1 ismét 36 mm-es, csakúgy, mint az 1953-as eredeti. Ahogy a Rolex már sokszor bebizonyította, ez csak egy nagy méret, amely ötvözi a viselési kényelmet az időtlen vonzerővel. Meglehetősen merész az, hogy az új Explorer I acélból és a Rolesor-ban érhető el, ami a Rolex kifejezése az arannyal kombinált acélra vonatkozik. Ez egészen új megjelenést kölcsönöz az Explorer I-nek. Belül megtaláljuk az automatikus kaliberű 3230-at, 70 órás teljesítménytartalékkal, és a Rolex Chronergy menekülését Parachram hajrugóval az optimális pontosság érdekében.

Az Excalibur Single Flying Tourbillon legújabb kiadásával Roger Dubuis újradefiniálja az órát. Továbbfejlesztett mozgású, kaliberű RD512SQ, amely 12 órával hosszabb teljesítménytartalékot kínál, köszönhetően a titán tourbillon kocsinak. Anyagi oldalon Roger Dubuis is újít, és az órát egy speciális, ötvözetlenebb ötvözetben kínálja, a szürke-DLC bevonattal ellátott titánt vagy a kobaltot. Külön említést érdemel az Excalibur Glow Me Up! amelyben különböző színű világító anyag világítja meg az előlapot, amelyben bagettre szabott gyémántokat helyeznek el.

A Panerai teljes mértékben a fenntartható jövőre összpontosít, és pénzét azonnal oda teszi, ahol a szája van. Az eLAB-ID fejlesztésével olyan órát hoztak létre, amelynek súlyában mérve 98,6% -a újrahasznosított anyagokból származik. Ennek eléréséhez különféle újrahasznosítási eljárásokat kellett kidolgozni. A cél nem csak a lehető legkörnyezetbarátabb volt, hanem a Panerai magas színvonalú követelményeinek való megfelelés is. Míg a jelenlegi óra még mindig prototípus, a Panerai azt tervezi, hogy jövőre 30 darabos limitált kiadásként adja ki.

Nem kevesebb, mint 11 különböző szövődményt csomagolva Jaeger-LeCoultre az új Reverso Hybris Mechanica-val stílusosan ünnepli a Reverso 90. évfordulóját. A márka legimpozánsabb eredménye, hogy mindezt egy még hordható órába tudták csomagolni, 31 mm széles, 51,2 mm hosszú és csak 15,15 mm vastag. Az 1,35 millió dolláros árcédulával egyben a Watches & Wonders 2021-ben piacra dobott egyik legdrágább,1:1 replika nem gyémánt órájú óra, de ezért megkapja a Reverso valaha gyártott egyik legmegdöbbentőbbet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr1416525210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása