Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

A Haute Time 2021-es legforróbb órái, II. Rész

2021. május 08. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga/

A járvány ellenére sok márka nem tartott vissza az új modellek kiadásakor. Amit általában az egyik vásáron vagy egy különleges esemény alkalmával indítanak el, azt most a Zoom- és Skype-találkozók mutatták be. Szerencsére ez nem teszi kevésbé lenyűgözővé az órákat,Utángyártott rolex amint azt a következő öt bizonyítja;

2021-ben a Rolex színes számlapokkal lepett meg minket az Oyster Perpetual-ban. Bár ezek a karórák a Rolex világában az ár szempontjából „belépő szintűnek” tekinthetők, az eredeti Oyster 1900-ban piacra dobott leszármazottai. Most 41 mm átmérőjűre bővítve az új Oyster Perpetual kissé merészebb kijelentés, mint az előző 39 mm-es modell, több hely van a tárcsa ragyogására. Az Oyster Perpetual 41 lakkozott számlapjai türkizkék, sárga, korallvörös és zöld színben kaphatók, amelyek mindegyike saját karaktert kölcsönöz az órának.

A Grande Sonnerie mindig csemege, de még inkább, ha olyan márkából származik, mint Patek Philippe. Ref.6301P-jüknél lenyűgöző mély fekete számlapot választottak Grand Feu zománcban, fehér aranyból készült Breguet számokkal. Maga a tok 44,8 mm átmérőjű és platinából készült. Összetettsége főként rejtett, bár a tárcsán található két teljesítménytartalék-mutatója utal rá. Diszkrét kar a fülek között hat órakor lehetővé teszi, hogy válasszon a csend, a nagy vagy a vékony sonka között. A koronába integrált toló működteti a percismétlőt. Az órát működtető mozgalom a harangjáték nagymesterén alapul,Megbízható replika órák nagyon kevés kívánnivalót hagy maga után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr6416526104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása