Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Rolex, CHANEL, Chopard, Patek Philippe és Tudor kiesnek a Baselworldből, új műsort indítanak az FHH-val

2021. május 08. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga/

A COVID-19 járvány fényében öt luxusóramárka úgy döntött, hogy kilép az új Baselworld vásáron való részvételből egy új, genfi ​​órabemutatón, a Fondation de la Haute Horlogerie-vel (FHH) együttműködve. Ezek a márkák a CHANEL, a Rolex Replika, a Patek Philippe, a Chopard és a Tudor. Ez az új szakkiállítás egy év múlva kerül megrendezésre a Palexpo-ban, amely a Watches & Wonders-szal egy időben kerül megrendezésre. Bár a részvételt csak ez az öt márka igazolja, mások később is követhetik példájukat. Az öt márka vezetői nyilatkozatokat tettek közzé.

Jean-Frédéric Dufour, a Rolex SA vezérigazgatója és a Montres Tudor SA igazgatósági tagja: „1939 óta veszünk részt a Baselworld-ben. Sajnos, tekintettel az esemény fejlődésére és az MCH Group legutóbbi döntéseire, és annak ellenére, hogy nagy kötődéssel kellett néznünk ezt a műsort, úgy döntöttünk, hogy visszavonulunk. A Rolex által kezdeményezett megbeszéléseket követően természetesnek tűnt egy új esemény létrehozása olyan partnerekkel, akik megosztják elképzeléseinket és végtelen, rendíthetetlen támogatásunkat a svájci óragyártás területén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy új óráinkat az igényeinknek és elvárásainknak megfelelően bemutassuk, összefogjunk és jobban védjük az ipar érdekeit. "

Thierry Stern, a Patek Philippe elnöke: „Számomra nem volt könnyű meghozni a döntést a Baselworld elhagyásáról, mivel a Stern család negyedik generációja vett részt ezen a hagyományos éves eseményen. De az élet folyamatosan fejlődik, változnak a dolgok és változnak az emberek is, legyen szó akár az óravásár szervezéséért felelős személyek, akár a márkák, akár az ügyfelek szintjén. Folyamatosan alkalmazkodnunk kell magunkhoz, megkérdőjelezzük, mit csinálunk, mivel ami tegnap helyes volt, nem feltétlenül érvényes ma! Ma Patek Philippe már nincs összhangban a Baselworld elképzeléseivel, túl sok volt a vita és megoldatlan probléma, a bizalom már nincs jelen. Meg kell válaszolnunk a kiskereskedőink jogos igényeit, az ügyfelek a világ minden tájáról csiszolják a sajtót. Évente, egyszerre, egy helyen kell tudniuk felfedezni a svájci óragyártók új modelljeit, és ezt a lehető legszakszerűtlenebb módon. Ezért a Rolexszel folytatott több megbeszélést követően és más részt vevő márkákkal egyetértésben úgy döntöttünk, hogy közösen létrehozunk egy egyedülálló eseményt Genfben, a sajátir-faire képviselőjének.

Frédéric Grangié, a Chanel Watches & Fine Jewelry elnöke: „Partnereihez hasonlóan a CHANEL ugyanolyan függetlenséggel és vágyakozással rendelkezik, hogy megvédje és elősegítse a svájci óragyártás értékeit, know-how-ját, rendkívüli minőségét és precizitását. Ez a kezdeményezés kulcsfontosságú mérföldkő a CHANEL Órák gyártásának történetében, és része egy hosszú távú stratégiának, amely ennek a tevékenységnek az elindításával kezdődött 1987-ben. Ez a kiállítás lehetővé teszi számunkra, hogy minden új alkotásunkat olyan környezetben mutathassuk be, amely magas színvonalú szabványaink.

Karl-Friedrich Schaufele, a Chopard et Cie SA társelnöke: „Chopard először 1964-ben állt ki a bázeli vásáron, mintegy 25 négyzetméteres standdal. Gondos átgondolás után családunk úgy döntött, hogy támogatja a Rolex kezdeményezést és visszavonul a Baselworld-től - ez fájdalmas döntés. Az új genfi ​​óraműsor létrehozása a Watches & Wonders-szel párhuzamosan lehetővé teszi számunkra, hogy jobban kiszolgáljuk óragyártó partnereinket és ügyfeleinket. A szövetség révén ezek a nagyszerű mezők együtt tudnak működni a svájci óragyártás értékeinek és érdekeinek előmozdításában is. "

Jérôme Lambert, a Fondation de la Haute Horlogerie Tanács nevében: „A Fondation de la Haute Horlogerie örömmel üdvözöl egy új szalonot,replika shop amely megerősíti a Watches & Wonders történelmi eseményét Genfben jövőre, áprilisban.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr3816526118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása