Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Gyémánt és rubin Rolex Daytona gránáttárcsával

2021. május 10. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga/

Már jóval azelőtt, hogy a Rolex Daytona „Rainbow” óráit körülvette a nagy felhajtás, a Crownnak már története volt, hogy különleges drágakövekkel díszített Daytona kronográfokat állítson elő, értékes és féldrágakövek keverékének felhasználásával. Példa erre a kivételes gyémánt és rubin Rolex Daytona gazdag gránáttárcsával - egy darab,vertrauenswürdige replica uhren amelyet alig láttak a vadonban szűkössége miatt.

Mint azt már sokan tudjátok, a Rolex 2000-ben mutatta be első Daytona kronográf-kollekcióját, amely házon belüli mozgással volt felszerelve, a Caliber 4130-at. Ezt megelőzően az automatikus Daytona módosított Zenith El Primero mozdulatokkal futott. És még ennél is korábban a Daytona felállásban manuálisan feltekercselt kronográfok voltak elhelyezve, módosított Valjoux mozdulatokkal. Tehát a Rolex aláírású kronográf-gyűjteményének gyártási mozgalma valóban nagyon nagy ügy volt. Csaknem két évtizeddel később a Caliber 4130-at még mindig a piac egyik legjobb automata kronográf-mozgásának tartják.

A népszerű rozsdamentes acél Daytona ref. 116520, sárga arany Daytona ref. 116528, valamint kétszínű acél és arany Daytona ref. 116523, abban az évben a Rolex bemutatta a Daytona 116589 fehérarany modellek válogatott gyűjteményét is drágakövekkel.

Gyémánt, rubin és gránát Rolex Daytona 116589

Az egyik kiemelkedő modell ez a gyémánt, rubin és gránát Daytona 116589. A 18 ezer fehérarany tok a megszokott Daytona sziluettet sportolja, 40 mm átmérőjű, és egy pár csavarozható kronográf-tolóval van felszerelve, amely a kanyargós koronát szegélyezi. Ami azonban más, hogy a mindenütt jelen lévő tachiméteres skála helyett az előlapot 24 bagettre vágott rubinnal állítják be. Függetlenül attól, hogy a drágakövekkel díszített órák Önnek szólnak-e vagy sem, a Rolex szakértelme a drágakövek vágásában és a drágakövek beállításában mindig hihetetlenül lenyûgözõ, ha testközelbõl látja. Ne hibázzon, ha ezt a sok azonos rubint pontosan ugyanolyan színű, méretű és alakú állítja be, állítja egy órára, az nem könnyű.

A pazar árnyalat a gránátos gránáttárcsával folytatódik, amely a természetes kövekre jellemző, markáns texturált megjelenéssel rendelkezik. A Rolex régóta rendelkezik azzal, hogy egzotikus kemény köveket használ az óratárcsáihoz, amit vintage és modern példák is illusztrálnak. A gazdag gránáttárcsán nyolc gyémántóra jelző található, amelyek kísérik a 18 ezer fehéraranyot, amelyet 15, 30 és 45 perc / másodperc jelöléssel látnak el. Természetesen a tárcsán is megtalálható a szokásos alhármas trió a futási másodpercek, a 30 perces kronográf és a 12 órás kronográf felvevő jelzésére. Végül az óra cseresznye színű színének kiteljesedése a Bordeaux színű aligátor heveder, amely 18 ezer fehérarany diszponáló zárral van felszerelve.

Távol a sokszínű zafírkészletű Daytona modellektől,replicas relojes amelyek ma annyira népszerűek, ez a Daytona 116589 büszkén monokromatikus kialakítású, ugyanakkor ugyanolyan értékes.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr2616527612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása