Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Rolex Datejust Lapis Lazuli: A tárcsáról van szó

2021. május 12. - replika órák

Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga

Ha a Rolexről van szó, a tárcsa minden különbséget meg tud tenni. Gondoljon a Stella számlapokra a Day-Date vagy a Paul Newman tárcsákra a Daytonán, míg a rolex replika Submariner esetében a különbség a részletekben rejlik. A Datejust használatával azonban nincs egy olyan számlap, amely kiemelkedő nevet szerzett volna magának, de vannak olyanok, amelyeknek kellene, mint ez a Lapis Lazuli tárcsázás.

A kemény kőből készült számlapok mindig érdekesek, mert nem a legegyszerűbb őket előállítani. Valójában egy nagyobb kő egy szelete, de a kihívás az, hogy olyan vékonyra vágja, hogy találjon elég nagy és jó minőségű követ. A kiváló minőségű Lapis Lazuli megtalálásának egyik legfontosabb helye mindig Irán volt, de a sah rezsimjének bukása után ez már nem volt lehetőség. Szerencsére más források, többek között Dél-Amerikában és Szibériában, szintén kiváló minőségű Lapis Lazulit biztosíthatnak.

Bizonyos esetekben aranynyomok találhatók a Lapis Lazuliban, amely látszólag hiányzik a Datejust számlapjáról. Bár ez a tárcsának extra dimenziót adhat, jó, hogy nincs jelen ebben az órában. Míg a Rolexben található Lapis Lazuli számlapok túlnyomó többsége sárga arany Datejust és Day-Date modellekben található, általában gyémánt órajelekkel kombinálva, ez az óra nem így van. Fehérarany tokja gyönyörű kontrasztot nyújt a Lapis Lazuli élénk kékjével.

Ezt a bizonyos órát 2016-ban a Phillips adta el 33,750, - CHF-ért, ami becslésének közepe felett van, ami 20 000, - - 40 000, - CHF között volt. Személy szerint úgy gondolom, hogy ezek a Datejust-ek a legszebb példák közé tartoznak az óráról, amelyet a Rolex készített 40. születésnapja megünneplésére még 1945-ben. Bár az utóbbi években az áremelkedés nem volt olyan meredek, mint a többi replika órák Rolex modellé, én hisz abban, hogy nagyon jól kiegészítik minden igényes Rolex gyűjtő gyűjteményét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr3916556794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása