Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Rolex Ref. 3330 kronográf: A túlméretes szüreti gyönyör

2021. május 12. - replika órák

Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga

A vintage kronográfok gyakran a legkívánatosabb órák közé tartoznak. Van azonban fogás, többségük, különösen az 1970-es évek előtt, általában meglehetősen kicsi, gyakran 34 mm alá süllyed.replicas relojes Ez az egyik dolog, ami miatt a Rolex ref.3330 kronográf olyan különleges, mivel átmérője 37 mm.

 

De a méret az egyenletnek csak az egyik oldala, mivel ennek a Rolexnek még többet kell kínálnia! Először is, egy lenyűgöző rózsaarany tokkal rendelkezik, amelyet egy lazac színű tárcsával kombinál. Az eredmény egy ton-sur-ton kombináció, amelyet a fekete és a kék számmal erősítenek meg, ami meglepő mélységet ad az órának. Emellett a levélkezek is szerepet játszanak, így az óra még erősebb adagot vonz.

 

A méret nem az egyetlen „modern” aspektusa ennek a Rolex-nek. Míg a leggyakoribb volt, hogy az ebből a korból származó arany tokokat tökéletesre csiszolták, ez az ecset, amelyet a Rolexnél készítettek, és mind eredeti. A ritka órákat még ritkábbá teszi, hogy mindez lenyűgöző állapotban van, és elgondolkodtatja, vajon látott-e már ez az óra egyáltalán csuklót. Különösen a füleken lévő szögletes síkok tűnnek tökéletesnek, és hozzáadják az óra amúgy is mágneses karizmáját.

 

A tárcsa tökéletesen arányos, és a tri-compax elrendezésnek vannak kisebb melléktárcsái. Ezáltal az óra még nagyobbnak tűnik, mint amilyen. 1941-ből származik, ez egy „Oyster előtti” kronográf, Valjoux kaliberrel felszerelve. Ezek a manuális szélkronográf-kalibrátorok ezekben a napokban gyakran választják a csúcskategóriás órákhoz hasonlót, mint ez a rolex replica.

 

Phillips 2016 novemberében eladta ezt az órát a legmagasabb becslés alatt, 588.000, -, csak 2.000, - CHF-ért. Nem meglepő eredmény, mivel a ref.3330 már nagyon ritka és csábító kronográf, még inkább ebben az „új régi készlet” állapotban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr5216556804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása