Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Órák és whisky: Nikka Miyagikyo 10 + Rolex DateJust 41

2021. május 12. - replika órák

Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga

Egyensúly: A Miyaikyo szeszfőzdét (ejtsd: mee-yag-ee-kyo) 1969-ben találták meg, és a Nikka Whisky Distill Company tulajdonában van - amelynek más jól ismert szeszfőzdék is vannak. Miyagikyo helyét Masataka Taketsuru választotta, aki 1933-ban megalapította a Nikkát. Ha ön nem is tudott róla, Taketsuru úr egy legenda a japán whisky-iparban, aki 1923-ban segített az ország első Yamazaki malátafőzdéjének felállításában. kimenni egyedül, megalakítva Nikkát és felépítve Yoichit. Míg ez a 10 éves Miyagikyo természetesen az elérhető fiatalabb kifejezések egyike,orologi replica siti affidabili 2021 még mindig rengeteg jó hangot és mélységet tartalmaz.

 

Orrán: gyönyörű szár narancssárga, vanília hüvely és sötét sherry jegy. A pirított mandula jegyzetei megjelennek, majd őszibarack, ánizs, körte cseppek és egy érdekes pézsmas hangjegyek következnek. Néhány kavargatás után a pohárban markánsabbak a karamella, a citrom, a karamell és a csokoládé jegyzetei. Ízében: kissé száraz, de az állaga olajos, és a sherry jegye mindig jelen van. Kezdnek megjelenni a körte, a kávé, a vanília és a karamella jegyzetei. A szájban édes mézjegyet észlelnek, mandula, ánizs és fűszerrúgás mellett. A szájpadlás kitöltése kókusz, csokoládé és tölgy árnyalata. Befejezése: hosszú, zöld fűszernövényekkel, elhúzódó fűszerekkel és dióval.

 

Az ítélet: Mindig érdekel a japán whisky, és hogy hogyan sikerül ilyen mély ízű whiskyt előállítani. Ez a 10 éves Miyagikyo a jegyzetek szép kombinációjával rendelkezik, amelyek csak úgy tűnik, folyamatosan bővülnek. Ez egy testes whisky, amely tökéletesen kiegyensúlyozott és valamivel kevesebb tőzeggel rendelkezik, mint a legtöbb elérhető Nikka kifejezés.

 

Info: ABV 45% 70cl palackban

 

Pontosság: A Rolex Datejust időmérő, amely évtizedek óta része a Rolex portfóliójának, és ebben az évben a Rolex bemutatta a darab frissített változatát. Ebben az évben jó néhány kiadás jelent meg a Rolex-től, de ez egy olyan óra, amely talán a radar alá került. A Datejust 41 definíció szerint nem új óra, mivel a Rolex 2016-ban mutatta be ezt az órát, de ebben az esetben először acélból érkezik.

 

A Datejust 41 vagy sima, vagy hornyolt kerettel rendelkezik. Ez utóbbi nem rozsdamentes acélból készül, hanem inkább fehéraranyból (ami mindig is így volt). Ennek az órának van néhány változata, különféle fémekben és tárcsaszínekben, de az itt látható óra a 126334 hivatkozási szám, acél tokkal és jubileumi karkötővel, fehérarany bordázott kerettel és ezüst napfénytárcsával.

 

A Datejust mindig 36 mm-es formában volt kapható, a tok átmérője a Rolex által ma is elérhető. Bár a nagyobb lehetőségek mindig is az ügyfelek kérését jelentették, és a Rolex figyelembe vette ezt a kérést, amikor bevezették a Datejust II-t (41 mm-es tokban). Az új Datejust 41 azonban komoly felújításon esett át, és a háza karcsúbbá vált, így visszafogottabb, de mégis kiemelkedő karóra.

 

Ez az új, karcsúbb, 41 mm-es rozsdamentes acél tok most a lenyűgöző 3235-ös kaliberű házat tartalmazza. Ez nem csak egy házon belüli kronométer tanúsítvánnyal rendelkező mozgás,vertrauenswürdige replica uhren de garantáltan napi -2 / + 2 másodpercig is garantált, és 70 órás energiával büszkélkedhet. lefoglal. A Rolex a lehető legnagyobb pontossággal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr4616556802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása