Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Replika Rolex Day-Date: Elnöki tisztség

2021. május 15. - replika órák

Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/

Ha egy óra kapcsolódik a föld legerősebb helyzetéhez, akkor ez a Rolex Day-Date, más néven elnök neve: elnök. Dwight D. Eisenhower viselt egyet, John F. Kennedy kapott egyet Marilyn Monroe-tól, és Lyndon B. Johnsont is gyakran látták ilyennel. Ezen elnökök közül melyik adta a Nap-dátumnak a becenevét? A szakértők továbbra is megosztottak ebben a témában. Tény, hogy az évek során a Day-Date a rolex replika egyik legismertebb modelljévé vált.

1956-ban hozták létre, és ez volt az első óra, amely teljes egészében leírta a nap nevét. Ezenkívül egy új típusú karkötőt is tartalmazott, amelyet a Rolex kifejezetten ehhez a modellhez készített. A fémjelző tulajdonság nemcsak a lekerekített karkötő linkek, hanem az elrejtett kapocs is, bár az alkalmazott arany vagy platina Rolex korona jelzi, hova kell húzni annak kinyitásához. Kizárólag nemesfémekből készült órája a Rolex Oyster-gyűjtemények elnökeként is felfogható.

Nem csak az egyedülálló nappali funkció különböztette meg az órát. Jelentősen hozzájárult a sikeréhez, hogy egy figyelemre méltó volt, annak ellenére, hogy olyan értékes volt. Az osztriga tok és a csavaros korona biztosította a vízállóságot, így valóban sokoldalú mindennapi társ. Ezenkívül a testreszabási lehetőségek elgondolkodnak. 36 és 40 mm-es tokban kapható, és számos lehetőséget kínál a tárcsákra, az előlapokra, a karkötőkre és még a hét napjainak nyelvére is.

A Day-Date minden színben kapható. Ide tartozik a Rolex gazdag megjelenésű Everose-arany, amelyet maguk fejlesztettek ki. Mindegyik arany szín hozza varázsát a Day-Date kollekciójához, és valóban a személyes preferenciákon múlik, melyik tetszik a legjobban. De azok számára, akik a végső vágyakozást kívánják elérni, a platina színben is elérhető Day-Date. Ez az egyetlen anyag, amelyhez a Utángyártott rolex kínálja jégkék számlapját. A platina különleges árnyalatával együtt valóban lélegzetelállító órát eredményez, elnökhöz méltóan alábecsülve. Kivéve, ha természetesen gyémántkészletű verziót választasz!

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr4316560608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása