Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Replika Rolex Daytona „Paul Newman” Ref 6241, kiskereskedelem: Hermès

2021. május 14. - replika órák

Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga

Ami a szüreti órákat illeti, ugyanazon modell különböző ritkaságú és kívánatos szintű lehet. Ez a Rolex Daytona „Paul Newman” mindkét helyen nagyon magas rangú. 6241-es referenciaszámként akrilkeretre nyomtatott tachiméter-mérleggel,repliki zegarków valamint az úgynevezett „szivattyú-tolókkal” van felszerelve. Míg ezek a jellemzők megkülönböztetik ezt a hivatkozást, a tárcsa növeli ezt még jobban.

A fekete számlap arany alszámlálókkal és percszámokkal rendelkezik, amelyekért a „John Player Special” becenevet kapta. Ez utal arra a fekete és arany színre, amelyet a brit dohányipari vállalat által szponzorált versenyautók sportoltak. Különösen a Lotus Formula 1-es autók ismertek ebben a színkombinációban. A Daytonán ezek a színek, kombinálva a 18K sárga arany tokkal és az a gyönyörű szegecselt Oyster karkötővel, nagyon lenyűgöző, merész, mégis kifinomult állítás!

Bár ez együttesen már egészen csábító és kívánatos Daytona-t eredményez, ez még egy szinttel magasabbra megy. A világ vezető ékszerészei közül sokan valamikor Rolex-kereskedők voltak. Ennek eredményeként olyan modellek születtek, amelyek nemcsak a Rolex márkanevet szerepeltették, hanem a kiskereskedőét is. Míg Cartier és Tiffany a legnevezetesebbek közé tartozik, ezt a Daytonát Hermès adta el.

Az óra hátulján Hermès név szerepel, aki 1971. november 30-án Párizsban értékesítette a Daytonát. Ez az, ami egyedülállóvá és érthetővé teszi ezt az órát, hogy 569 000 CHF-ért kelt el - amikor a Phillips 2015-ben elárverezte. Ha újra aukcióra kerülne, nem lenne meglepő,zegarki repliki ha még többet hozna, mint a Rolex általában, és a Daytona különösen továbbra is magával ragadja a gyűjtők elméjét és szívét, különösen, ha olyan ritka darabokra vonatkozik, mint ez!

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr216559220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása