Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

A hét nézete: Rolex GMT-Master II

2021. május 08. - replika órák

Nézd meg a gyár globális szállítását További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga/

1953-ban a Pan Am vezetői megkérdezték a Rolex alapítóját, Hans Wilsdorfot, hogy tud-e olyan órát kifejleszteni, amely egyszerre két időzónát tud felmutatni. Mindig az innovációra koncentrálva Wilsdorf elfogadta a kihívást, és nem sokkal később megfogalmazta az első ötleteket arról,Legolcsóbb rolex óra hogy mi lesz a GMT-mester. Mint a Rolex Professional-sorozatának szinte minden óráját, a GMT-Master is azonnal magához ölelte a nyilvánosságot. A kereslet erős volt, és a GMT-Master a Rolex kollekció egyik oszlopává válik. 1982-ben a Rolex debütált a GMT-Master II-vel. A fő különbség e modell és az GMT-Master I között az volt, hogy kihúzhatta a koronát, és egyenként megadhatta a kezét a második időzóna számára.

A GMT-Master II egyik legkívánatosabb és legnépszerűbb konfigurációja a 2019-ben piacra dobott „Batman” referencia 126710BLNR. Ez egy fekete és kék Cerachrom előlapot kombinál egy fekete tárcsával, de sok karaktert kap a jubileumi karkötőjéhez is. Míg a GMT-Master már korábban is volt kapható ilyen karkötőn, leginkább a Datejust modellekhez kapcsolódik. 40 mm átmérővel a GMT-Master II tökéletesen arányos. Az Oyster tok és a Triplock lecsavarható korona 100 méteres vízállóságot kölcsönöz az órának, így tökéletes sportóra, amellyel utazhat.

Robusztus mozgása is hozzájárul ehhez. A GMT-Master II-t 3285-es kaliber hajtja. Igazi „örökösként” ez az automatikus mozgás kétirányú tekercseléssel rendelkezik, ami az órának bő 70 órás teljesítménytartalékot ad. A mozgalom fel van szerelve a Rolex által szabadalmaztatott Chronergy menekülési lehetőséggel is. A nikkel-foszforból készült, rendkívül ellenálló a mágneses mezők interferenciájával szemben, és ötvözi a magas energiahatékonyságot és a kiemelkedő megbízhatóságot. Mindez együttvéve nagyon kívánatos órát jelent. Ennek eredményeként ez a Rolex ritkán van raktáron bármelyik kereskedőjénél,Régi rolex órák amelyek közül sokaknak hosszú várólistájuk van, tele rajongókkal, akik remélik, hogy ilyet szereznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr4716526100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása