Megbízható replika órák

Megbízható replika órák

Throwback csütörtök Eric Clapton Rolex “The Oyster Albino” Daytona ref. 6263

2021. május 12. - replika órák

Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga

Ha egy dolog van, akkor nem tagadhatjuk azt, hogy Eric Clapton remek ízléssel rendelkezik. Ez természetesen leginkább a zenéjében figyelhető meg, de a magánéletében is úgy tűnik, hogy ezt szinte mindenre alkalmazza. Lelkes autógyűjtő, különösen a Ferrari és ismert,Utángyártott rolex hogy szüreti órákat gyűjt. Gyűjteményéből még árverésen eladott órákból megtudhatjuk, hogy a vezető márkák legritkább óráira összpontosít, mint például a Rolex “The Oyster Albino” Daytona ref. 2623, amely egykor a kollekció része volt. a híres zenész.

Annyira ritka ez az óra, hogy a kronográf funkcióinak alegységei nem fekete színűek, fehér nyomtatással, hanem ezüst színűek, csakúgy, mint a többi tárcsázó. Ez is elnyerte a Daytona „Albino” becenevet. Nem teljesen színtelen, mivel a kronográf funkcióhoz elkékült kezek annál inkább kiemelkednek az ezüst háttér előtt, amelyet a fekete tachiméter előlap keretez.

 

Az eredmény egy nagyon józan óra, mégis annál is lenyűgözőbb. Ami ezt a Daytonát annyira ritkává teszi, azon kívül, hogy Eric Clapton volt a tulajdonosa, az az, hogy ma csak egy a négy ismert Albino Daytona közül. Ezt egészítse ki azzal a ténnyel, hogy az óra teljesen eredeti, az előlaptól, a kronográf tolókától kezdve egészen a 727-es kaliberű kézi szélmozgásig.

Ritka Daytona-k, különösen azok, akik híres tulajdonosokkal rendelkeznek, gyorsan növekvő árakon árulnak. Ez az óra 2015-ben 1.325.000 CHF-ért kelt el, - szép haszonnal hízva meg a tulajdonosát, mivel csak néhány évvel korábban vásárolta meg akkori,Rolex másolatok rekordszintű 505.000 USD-ért. - Ez is erősíti a nagyon magas elvárásainkat az összes Daytona Daytonájának eladása: maga Paul Newmané.

A bejegyzés trackback címe:

https://rolexreplika.blog.hu/api/trackback/id/tr1016556796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása